Mariska Oorburg

Reisspecialist

Bezocht:

New York, Australië, Indonesië, Maleisië, Thailand, Vietnam, Dubai, Portugal, Azoren, Kroatië, Slovenië, Spanje

Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven't seen.

Mijn mooiste reismomenten

Great Ocean Road in Australië

Vanuit Melbourne heb ik de Great Ocean Road bezocht. Deze prachtige route is erg bekend en ik snap heel goed waarom dit zo is. The Twelve Apostles waren zeker een hoogtepunt van deze route, maar ook de kangoeroes die ik onderweg gespot heb en de ruige stranden waren prachtig.

Wilde olifanten spotten in Khao Sok National Park in Thailand

Vorig jaar (2023) heb ik voor de tweede keer Thailand bezocht. Tijdens mijn eerste reis naar Thailand had ik helaas geen tijd om Khao Sok National Park te bezoeken, dus tijdens mijn tweede reis naar Thailand moest daar verandering in komen. Ik heb uiteindelijk 2 dagen en 1 nacht in het park doorgebracht, wat een enorme aanrader is. Beide dagen had ik het geluk om wilde olifanten te spotten, een bijzondere ervaring!

Motorrijden in het noorden van Vietnam

In het noorden van Vietnam heb ik in 3 dagen de Ha Giang Loop gereden met een motor. Overdag reden we door de bergen. Het ene uitzicht was nog mooier dan het andere uitzicht. In de avond aten en sliepen we bij lokale vriendelijke families. Ik denk er nog vaak aan terug!

Mijn 'Bucket List'

Japan

Dit Aziatische land staat al jarenlang bovenaan mijn bucketlist om te bezoeken. Het lijkt mij bijzonder om met de hogesnelheidstrein van een wereldstad als Tokio naar een (iets) kleinere stad als Kyoto te reizen, de prachtige tempels daar te bezoeken en de Japanse keuken écht te proeven.

1

Peru

Peru staat ook hoog op mijn bucketlist. Natuurlijk staat een bezoek aan de Machu Picchu hoog op het lijstje, maar ook de eeuwenoude cultuur en de natuur van Peru trekken mij enorm.

 

 

 

2

Jordanië

Jordanië maakt mijn top 3 compleet. Ervaringen als drijven in de Dode Zee, een bezoek aan wereldwonder Petra en slapen in de woestijn lijken mij fantastisch.

 

 

 

3

Mijn Fotoverslag

Fietsen in Bangkok

Kookcursus in Chang Mai

Kuang Si Waterval in Laos

Woestijnsafari in Dubai

Gardens by the Bay in Singapore

Vang Vieng in Laos

Kan ik u helpen met uw volgende reis?

Stuur een e-mail t.a.v. Mariska Oorburg naar:

info@tenzingtravel.nl