• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Duurzaam toerisme

Wij beseffen dat toeristisch ondernemen een maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Bij Tenzing Travel nemen wij deze verantwoordelijkheid serieus.

Better Holidays

Als actief lid van het platform Duurzaam Toeristisch Ondernemen (DTO) houden wij bij het samenstellen van onze reizen rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor (n)u bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen.
Of het nu gaat om vakanties waarbij u geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur ervaart, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor u als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.

Bestrijding kindersekstoerisme

Wij steunen actief de ANVR en ECPAT in de bestrijding van kindersekstoerisme in vakantielanden. Wij nodigen u uit met ons alert te zijn en vermoedens van seksueel misbruik van kinderen te melden (www.meldkindersekstoerisme.nl).

Stichting Reis met je Hart

Stichting Reis met je Hart zet zich in voor mensen die door gebrek aan financiële middelen al langere tijd niet op vakantie kunnen, maar die dit wel van harte gegund wordt door anderen uit hun omgeving. Twee miljoen Nederlanders kunnen zich een vakantie niet veroorloven. Stichting Reis met je Hart zorgt met steun van reisorganisaties dat deze mensen wel op vakantie kunnen gaan. Zo kunnen ook zij hun zorgen even vergeten en hun batterij weer opladen. Het doel is om dit jaar 150 vakanties te verzorgen in binnen- en buitenland. Iedereen kan daar makkelijk aan bijdragen via de drie pijlers Nomineer, Doneer en Inspireer. Geluk is immers het enige dat zich vermenigvuldigt als je het deelt.
Doneer op www.reismetjehart.nl/tenzing-travelVerre Reizen Nieuwsbrief?

Aanmelden nieuwsbrief

Mevr.     Dhr.


  *
Volg Tenzing Travel ...en blijf op de hoogte van onze reizen, acties en andere leuke weetjes.

please chat with me