• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Verre reizen op basis van uw wensen

Wij hebben een passie voor reizen. Reizen die uw leven verrijken. Die ultieme ervaringen met zich meebrengen en onuitwisbare indrukken achterlaten. Wij doen er alles aan om onze reizigers ook zulke mooie, onvergetelijke ervaringen te bieden. Dit doen wij al meer dan vijfendertig jaar.

Hans de Wilde
Eigenaar Tenzing Travel

Ontdek de kleurrijke wereld van Tenzing Travel

Voor elk deel van de wereld hebben we reisspecialisten die jaarlijks onze bestemmingen bezoeken. Zij kennen de mooiste routes; bijzondere accommodaties en de meest unieke bezienswaardigheden.Bestel onze brochures

placeholder
Brochures bestellen »

Bekijk onze introductiefilm

Onze inspiratie

We hebben ons laten inspireren door een indrukwekkend verhaal: Iedereen kent Sir Edmund Hillary. Hij was de eerste die de Mount Everest heeft beklommen. Hiermee werd zijn jarenlange droom vervuld. Later zei hij: "Niet het bereiken van de top, maar de reis ernaartoe is wat het onvergetelijk heeft gemaakt". Weinig mensen kennen Tenzing Norgay. Zonder hem had Sir Edmund Hillary nooit de top bereikt. Tenzing Norgay was de gids en de sherpa. Hij bereidde de reis voor, kende de route en hielp Sir Edmund Hillary om de problemen onderweg te overwinnen.
Wij willen graag uw 'Tenzing' zijn. Uw gids die u voor gaat en het ook voor u mogelijk maakt onvergetelijke momenten te beleven.
Onze klanten over onsTenzing Travel (voorheen Kuoni), jaar op jaar uitgeroepen tot beste specialistische touroperator

In 2017 en 2018 zijn wij door de reisbureaus uitgeroepen tot de
Beste Specialist in Verre Reizen

Bekijk Tenzing Travel op Opiness

Alles was tot in de puntjes geregeld!! Met een gedetailleerde beschrijving van het vervoer, de hotels en wat te doen in de te bezoeken plaatsen.
Ineke

Wij vinden dat Tenzing die reizen, ondanks al onze vaak ingewikkelde wensen, perfect organiseert. Wij zijn uitermate tevreden over de klantgerichtheid en service van de medewerkers.
Ron

Service en zekerheid

 • Wij adviseren uit eigen ervaring: wij hebben de héle wereld gezien!
 • Wij stellen onze reizen samen op basis van uw specifieke wensen
 • Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde lokale vertegenwoordigers
 • Als u op reis bent zijn wij 24/7 bereikbaar: een veilig gevoel!

Met een gerust gevoel op reis

Tenzing Travel is aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Zo loopt u minimale financiële risico's en kunt u met een gerust gevoel op reis. Lees meer.Waar kunt u ons ontmoeten?

Onze Travel Shops


Wij verwelkomen u graag in een van onze Travel Shops. Wij hebben een eigen Travel Shop in Amsterdam, maar wij werken ook samen met goede partner reisbureaus. Er zit er vast ook een bij u in de buurt! Maak nu een afspraak voor uw volgende verre reis.
Meer info

Landenpresentaties


Maak kennis met onze bestemmingen tijdens de landenpresentaties in onze Tenzing Travel Shop. Onze reisspecialisten vertellen u de meest bijzondere bezienswaardigheden en de mooiste routes. Meld u snel aan, want vol is vol!
Meer info

Beurzen


Bezoek ons op een beurs en ontmoet onze reisspecialisten. Doe inspiratie op voor uw volgende verre reis en neem de brochures van Tenzing Travel mee naar huis. Zo kunt u thuis uitgebreid de reizen en mogelijkheden bekijken.
Meer info

Chat met ons Kies afdeling Azië Noord-Amerika Afrika Caribbean Down Under Latijns Amerika