• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Waarom Tenzing Travel Family?

Een verre reis met kinderen zonder zorgen

Er is niets mooiers dan samen met je kinderen een onbekend land verkennen. Zo kunnen jullie op zoek naar wilde dieren, fietsen door wereldsteden, bijzondere mensen ontmoeten en lokale gerechten proeven. Onze Family reisspecialisten maken regelmatig een verre reis met hun kinderen en weten hoe jullie onbezorgd de wereld kunnen ontdekken. De enige vraag die jullie rest is: waar gaat de reis naartoe?

Kindvriendelijke accommodaties
Rustig reistempo
Activiteiten voor iedere leeftijd
Zoveel mogelijk directe vluchten
Advies uit eigen ervaring

Wat wij voor jullie kunnen betekenen

Kindvriendelijke accommodatiesVoor onze familiereizen hebben we hotels geselecteerd waar jullie in familiekamers, kamers met connecting doors of een aparte slaapkamer kunnen verblijven. Een zwembad is er vrijwel altijd, zodat jullie ook op het heetst van de dag even lekker kunnen afkoelen.

Ook zijn er voldoende faciliteiten aanwezig, zodat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Bij hotels waar jullie meerdere nachten verblijven is er vaak een kids club, zodat de kinderen ook leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten.

Rustig reistempoBij het samenstellen van onze familiereizen hebben we ervoor gezorgd dat de routes in een rustig tempo afgelegd kunnen worden. Alle accommodaties bevinden zich op redelijke afstand van elkaar; het aantal te rijden kilometers per dag is dus beperkt.

Daarbij verblijven jullie regelmatig twee nachten op dezelfde plek, waardoor jullie genoeg tijd hebben om bij te komen van alle indrukken die jullie opdoen. Ook eindigen veel van onze reizen op het strand, zodat jullie uitgerust naar huis keren.


Activiteiten voor iedere leeftijdEen verre reis met kinderen bestaat bij ons niet uit twee weken lang pretparken bezoeken. Onze familiereizen bevatten voor iedere leeftijd bijzondere activiteiten, die ervoor zorgen dat jullie het land echt leren kennen. Zo beleeft het hele gezin een onvergetelijke reis!

In de warmere landen hebben we de excursies in de ochtenden ingepland. Zo kunnen jullie op het heetst van de dag afkoelen bij het zwembad.

Zoveel mogelijk directe vluchtenKinderen houden niet van wachten. Daarom boeken we zoveel mogelijk directe vluchten naar jullie bestemming. Daarnaast houden we rekening met vluchttijden en de duur van transfers. Zo gaat er zo min mogelijk tijd verloren aan het reizen van A naar B en kunnen jullie zolang mogelijk genieten van het land dat jullie gaan verkennen!Reizen op maat & advies uit eigen ervaring

Al onze familiereizen kunnen worden aangepast op basis van jullie specifieke wensen. Willen jullie iets aan de route aanpassen, meer natuur of cultuur in de reis verwerken of liever in een ander hotel verblijven?
Geen probleem! Onze Family reisspecialisten reizen regelmatig met hun kinderen de wereld over en weten dus precies hoe ze de reis kunnen aanpassen zodat deze aansluit bij jullie wensen.

Geselecteerde familiereizen

 
Bekijk alle familiereizenChat met ons Kies afdeling Azië Noord-Amerika Afrika Caribbean Down Under Latijns Amerika