• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Zeker op reis

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. Pas dan kunt u echt genieten! Tenzing Travel is onderdeel van New Dutch Travel Company BV en aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat wij aan strenge eisen moeten voldoen ten aanzien van de geboden reis, de betalingsvoorwaarden en eventuele onoverkomelijkheden tijdens uw reis. Zo loopt u minimale financiële risico's en kunt u met een gerust gevoel op reis.

ANVR-Reizigersvoorwaarden

New Dutch Travel Company BV, handelend onder de naam Tenzing Travel (KvK 33221254) is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover.
De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-reizigersvoorwaarden (Deel A: Reisvoorwaarden en/of Deel B: Boekingsvoorwaarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.
Deze ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn opgenomen in de ANVR-brochure 'Alles wat je moet weten als je op reis gaat'. De brochure bevat naast de ANVR-Reizigersvoorwaarden ook andere belangrijke informatie.
Lees hier de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige informatie (printversie) >>

Stichting Garantiefonds Reisgelden

New Dutch Travel Company BV, handelend onder de naam Tenzing Travel (KvK nr. 33221254) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR.
Deze SGR-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

New Dutch Travel Company BV, handelend onder de naam Tenzing Travel (KvK 33221254) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.
Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
 • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
 • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.
  

Wij zijn 24/7 bereikbaar tijdens uw reis

Ook tijdens uw reis staan wij voor u klaar. Heeft u behoefte aan advies, verloopt de reis niet zo soepel of zijn er problemen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We gaan dan direct samen met u zoeken naar een passende oplossing. Achteraf kunnen wij uw beleving nooit meer herstellen, maar als u ter plaatse bent wel.

Wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar op nummer
+31(0)20 - 398 93 00
Minder urgent?
Is het minder urgent, dan kunt u ons bereiken op:
Telefoon: 020 - 398 93 98
E-mail: info@tenzingtravel.nl

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uurChat met ons Kies afdeling Azië Noord-Amerika Afrika Caribbean Down Under Latijns Amerika