Boek uw reis met een gerust gevoel

Kijkt u er ook zo naar uit om een reis uit te stippelen, maar heeft u ook vragen over reizen in deze tijd en wat u van ons kunt verwachten? Dat begrijpen we heel goed. Daarom laten we u graag zien hoe wij werken, welke flexibele voorwaarden wij bieden en wat wij doen in het geval de situatie op uw reisbestemming wijzigt. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan nu, voor, tijdens en na uw reis voor u klaar.

Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing Travel

Reisplannen maken? Wij denken met u mee

Uw reisplannen vormgeven?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u staat te popelen om uw volgende reis te plannen. Reizen is namelijk het allerleukste wat er is! Dat u in deze tijd vragen heeft, begrijpen wij ook.

Als u uw plannen vorm wilt geven, dan is het goed om te weten dat wij kleinschalige accommodaties en privévervoer aanbieden, net als flexibele voorwaarden. Deze voorwaarden gelden in het geval dat covid-19 tot een negatief reisadvies voor uw reisbestemming leidt. U kunt dus met een gerust gevoel de reis van uw dromen boeken.

Dit kunt u van ons verwachten

  • Flexibel omboeken: naar een andere vertrekdatum óf bestemming.
  • Bestemming op code oranje of rood is recht op restitutie.
  • Bestemming code rood is recht op repatriëring.
  • Financiële zekerheid: uw reissom altijd gedekt door de SGR.
  • Altijd snel en persoonlijk contact met onze reisspecialisten.

Neem contact op
Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

Code oranje of rood voor vertrek?

Mocht de kleurcode van uw bestemming voor vertrek op oranje of rood staan, dan nemen wij tijdig contact met u op om tot een passende oplossing te komen. We bieden namelijk niet alleen maatwerk bij het samenstellen van onze reizen, maar ook bij het vinden van oplossingen.

 

U kunt er in ieder geval verzekerd van zijn dat wij u nooit zullen laten afreizen wanneer dit niet veilig is. Uw welzijn staat bij ons voorop! Wij staan in nauw contact met onze lokale partners en leveranciers en volgen de richtlijnen van het ministerie van Buitenlandse Zaken, het RIVM en de ANVR, onze brancheorganisatie.

Heeft u vragen?

Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden ze graag!

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Suzanne Gabrielse