Veilig op reis met Tenzing Travel

Droomt u ook regelmatig weg naar een mooie bestemming en kijkt u ernaar uit om weer reisplannen te maken? Maar heeft u ook twijfels en vragen door de onzekere tijd waarin we leven? Dat begrijpen we heel goed. Daarom laten we u graag zien hoe wij werken, welke flexibele voorwaarden wij bieden en wat wij doen in het geval de situatie op uw reisbestemming wijzigt. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij staan nu, voor, tijdens en na uw reis voor u klaar.

Lody Mijnheer
Reisspecialist Tenzing Travel

Reisplannen maken? Wij denken met u mee

Ideeën opdoen of plannen vormgeven?

Of u nu alleen nog ideeën op wilt doen of uw reisplannen al meer vorm wilt geven; wij staan voor u klaar. Zo kunnen wij u in het eerste geval voorzien van leuke blogartikelen waarin onze reisspecialisten over hun eigen reizen vertellen, van ideeën voor mooie routes en van tips die specifiek bij uw reiswensen passen. Vraag ons ernaar!

Als u uw plannen meer vorm wilt geven, dan is het goed om te weten dat wij kleinschalige accommodaties en privévervoer aanbieden, net als flexibele voorwaarden. Hiermee hopen wij eventuele twijfels over gezondheids- en financiële risico’s bij u weg te kunnen nemen en de voorpret terug te brengen. Een reis plannen hoort namelijk leuk te zijn!

Dit kunt u van ons verwachten

  • Een extra lange optietermijn. De prijs van uw reis houden we tot kort voor vertrek vast, terwijl u tot die datum uw bedenktijd behoudt.
  • Omboeken mogelijk tot acht weken voor vertrek. Naar een andere vertrekdatum óf bestemming.
  • Bestemming op code oranje of rood is recht op restitutie.
  • Financiële zekerheid: uw reissom altijd gedekt door de SGR.
  • Altijd snel en persoonlijk contact met onze reisspecialisten.

Neem contact op
Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

Code oranje of rood voor vertrek?

Reisspecialist Anouk: “Mocht de kleurcode van uw bestemming voor vertrek op oranje of rood staan, dan nemen wij tijdig contact met u op om tot een passende oplossing te komen. We bieden namelijk niet alleen maatwerk bij het samenstellen van onze reizen, maar ook bij het vinden van oplossingen.

 

U kunt er in ieder geval verzekerd van zijn dat wij u nooit zullen laten afreizen wanneer dit niet veilig is. Uw welzijn staat bij ons voorop! Wij staan in nauw contact met onze lokale partners en leveranciers en volgen de richtlijnen van het ministerie van Buitenlandse Zaken, het RIVM en de ANVR, onze brancheorganisatie.”

Hier kunt u van op aan

  • Uw welzijn voorop: wij sturen u niet op reis als dit niet veilig is;
  • Code oranje of rood: recht op restitutie;
  • Wanneer de situatie daarom vraagt: verzekerd van repatriëring;
  • Financiële zekerheid: reissom gedekt door de SGR;
  • Altijd snel en persoonlijk contact met onze specialisten.

Heeft u vragen?

Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden ze graag!

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Lody Mijnheer