Verre reizen met kinderen

Met Tenzing Travel Family is alles goed geregeld!

Mijn ouders namen mij vroeger overal mee naartoe en daarom weet ik dat de wereld ontdekken een avontuur is voor alle leeftijden. De reizen die wij maakten hebben mij gevormd en hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten. Het is ontzettend leuk om nu reizen voor uw gezin te kunnen organiseren.  
 • Op berensafari in Canada

  Reizigster Hilde ontdekte met haar gezin de pareltjes van Vancouver Island. Ze gingen op berensafari, spotten orka’s en wandelden door het regenwoud.
  Lees meer
 • Tenzing Travel Family?

  Hotels met aansluitende kamers, een rustiger reistempo of activiteiten voor het hele gezin? Onze reisspecialisten zorgen dat alles goed geregeld is voor jullie verre reis!
  Lees meer
 • Oog in oog met de Big Five

  Hét hoogtepunt van een reis door Zuid-Afrika? Het spotten van de Big Five! Ga de uitdaging aan en zoek naar de leeuw, buffel, olifant, neushoorn en het luipaard.
  Lees meerOp reis met kinderen? Wij denken met u mee!» Meer info
Accomodaties geschikt voor reizen met kinderen Accommodaties
De accommodaties zijn een belangrijk onderdeel van een geslaagde reis. Onze reisspecialisten weten precies welke hotels familiekamers bieden en waar een zwembad aanwezig is om in af te koelen.

Rustiger reizen met kinderen Onderweg
Iedere dag de koffer opnieuw in- en uitpakken is niet nodig. Jullie verblijven met de kids regelmatig meerdere nachten op één plek. Daarnaast hebben al onze reizen een kindvriendelijk reistempo.

Activiteiten voor reizen met kinderen Activiteiten
Onze familiereizen bevatten voor iedere leeftijd bijzondere activiteiten, waarbij inspanning en ontspanning worden afgewisseld. Zo beleeft iedereen een onvergetelijke reis.

Wat eet je op reis met kinderen Menu
Op zoek naar een hotel met een buffet waar de kinderen een lekker bord pasta kunnen eten? Of zoeken jullie juist naar adresjes voor het proeven van lokale gerechten? Onze reisspecialisten weten raad!

Comfortabele vliegreizen met kinderen Vliegen
Wij regelen zoveel mogelijk directe vluchten en houden rekening met vluchttijden en korte transfers. Zo hoeven jullie zo min mogelijk te wachten.

Onze top 3 familiereizen

Reizen voor het hele gezin, in een wat rustiger tempo, maar met ruimte voor avontuur!Chat met ons Kies afdeling Azië Noord-Amerika Afrika Caribbean Down Under Latijns Amerika