Verre reizen met kinderen naar Latijns-Amerika

Met Tenzing Travel Family is alles goed geregeld!

Zon, zee, strand en vriendelijke mensen: en vakantie in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied is niet alleen relaxt, maar ook fascinerend voor elke leeftijd. Want dit gebied barst van actie en avontuur, van compleet verschillende landschappen (zoals regenwouden met watervallen en spannende vulkanen) en van prachtige stranden aan zeeën met een veelkleurige onderwaterwereld.
 • Vulkanen in Costa Rica

  Beleef de Arenal vulkaan van heel dichtbij. Wandel over oude lavastromen of slinger tussen de boomtoppen, met uitzicht op de rokende vulkaan.
  Lees meer
 • De jungle van Suriname

  Vaar in een korjaal (boomstamkano) naar de Surinaamse jungle. Maak daar kennis met de lokale bevolking en ga in het donker op zoek naar kaaimannen.
  Lees meer
 • Tenzing Travel Family?

  Hotels met aansluitende kamers, een rustiger reistempo of activiteiten voor het hele gezin? Onze reisspecialisten zorgen dat alles goed geregeld is voor jullie verre reis!
  Lees meer

Onze familiereizen naar Latijns-Amerika

Reizen met het gezin in een wat rustiger tempo, maar met ruimte voor avontuur!Waarom met je gezin naar Latijns-Amerika?

Midden-Amerika en de Caribbean lenen zich bij uitstek voor een onvergetelijke gezinsreis. Geniettijdens je vakantie met de kinderen van die heerlijke, relaxte sfeer onder de altijd warme Caribische zon. Want een heel groot voordeel: de temperaturen zijn hier het hele jaar fijn. Dus of jullie nu wel of geen rekening hoeven te houden met schoolvakanties, dit avontuur kan altijd!
Waarom kiezen voor Latijns-Amerika en Caribbean?
Diverse natuur: vulkanen, jungle en watervallen
Paradijselijke stranden
Nederlands spreken in Suriname
Spannende activiteiten in de natuur
Vele tropische dieren in het wild
Culturele mengelmoes

De natuur op haar mooist Luie luiaard? Het lijkt wel of de natuur in dit werelddeel altijd op haar hoogtepunt is. De witste stranden, de groenste regenwouden, de meest bijzondere diersoorten, de kleurrijkste bloemen en planten, de machtigste vulkanen, alles komt hier perfect samen. En dat op korte afstand van elkaar. ‘s Ochtends bovenop een vulkaan, ’s middags in een boot door het ongerepte regenwoud langs watervallen, ’s avonds een barbecue op het strand; niet alleen elke dag, maar elk uur is hier anders. Bovendien is deze regio één grote, open dierentuin. Jullie spotten met gemak de meest bijzondere dieren, zomaar in het wild. Daarnaast kunnen jullie een indrukwekkend tafereel meemaken: schildpadden die hun eieren leggen op het strand. Zowel in Suriname (Matapica) als in Costa Rica (Tortuguero) is dit mogelijk. Van ziplinen tot snorkelen Snorkelen De Caribische natuur leent zich uitstekend voor vele spannende activiteiten. Al eens in een bobslee naar beneden gesjeesd op een ‘Mystic Mountain’? Met een zipline over een vulkaan ‘gevlogen’? Of met een korjaal dwars door de jungle, langs kaaimannen gevaren? Maar ‘simpelweg’ wandelen of fietsen is hier ook al een belevenis. Daarnaast is dit dé plek om watersporten uit te proberen. Waarom niet een duikcursus boeken zodat de kinderen hun PADI kunnen halen? Snorkelen is sowieso een must, want de onderwaterwereld is adembenemend.

Smeltkroes van culturen MUSICA LATINA AMERICANA Bijna nergens is zo’n mengelmoes van culturen te vinden als in het Caribisch gebied. De Afrikaanse, Spaanse, Engelse en Nederlandse roots zie je terug in onder andere de gebouwen, de mensen, de keuken en de taal, en zorgen voor een swingende mix, vooral te zien in kleurrijke steden als Kingston, Paramaribo en San José. Niet alleen heel gezellig, maar ook leerzaam voor kinderen om op deze manier samen de geschiedenis te ontdekken. In Suriname gaan jullie op bezoek bij de inheemse bevolking die nog volgens eeuwenoude tradities leeft. Ook heel handig: zo ver van huis, maar de kinderen kunnen hier gewoon met de bewoners praten, want iedereen in Suriname spreekt (een beetje) Nederlands.
Witte stranden gegarandeerd exotische schelpen zoeken Wie naar het Caribisch gebied reist, verwacht witte zandstranden aan een turquoise zee. Dus natuurlijk hebben we ervoor gezorgd dat jullie genoeg tijd kunnen doorbrengen op deze paradijselijke plekken. Denk aan Turtle Beach en de befaamde stranden van Negril (Jamaica) en Puerto Viejo de Limón (Costa Rica). De kinderen spelen in zee of met het poederzand, de ouderen genieten van die relaxte Caribische ‘vibe’. Heerlijk in de zon deze onvergetelijke reis nog één keer herbeleven...

Reizen met kinderen? Wij denken met u mee!» Meer info
Accomodaties geschikt voor reizen met kinderen Accommodaties
De accommodaties zijn een belangrijk onderdeel van een geslaagde reis. Onze reisspecialisten weten precies welke hotels familiekamers bieden en waar een zwembad aanwezig is om in af te koelen.

Rustiger reizen met kinderen Onderweg
Iedere dag de koffer opnieuw in- en uitpakken is niet nodig. Jullie verblijven met de kids regelmatig meerdere nachten op één plek. Daarnaast hebben al onze reizen een kindvriendelijk reistempo.

Activiteiten voor reizen met kinderen Activiteiten
Onze familiereizen bevatten voor iedere leeftijd bijzondere activiteiten, waarbij inspanning en ontspanning worden afgewisseld. Zo beleeft iedereen een onvergetelijke reis.

Wat eet je op reis met kinderen Menu
Op zoek naar een hotel met een buffet waar de kinderen een lekker bord pasta kunnen eten? Of zoeken jullie juist naar adresjes voor het proeven van lokale gerechten? Onze reisspecialisten weten raad!

Comfortabele vliegreizen met kinderen Vliegen
Wij regelen zoveel mogelijk directe vluchten en houden rekening met vluchttijden en korte transfers. Zo hoeven jullie zo min mogelijk te wachten.


Chat met ons Kies afdeling Azië Noord-Amerika Afrika Caribbean Down Under Latijns Amerika