Verre reizen met kinderen naar Noord-Amerika

Met Tenzing Travel Family is alles goed geregeld!

Als er één werelddeel is waar men weet hoe je moet entertainen, dan is het Noord-Amerika wel. De vele pretparken zijn eigenlijk al genoeg om de kinderen blij te maken, maar als ook New York, de Niagara Falls of witte stranden op het programma staan, dan weten wij wel waar ze heen willen! De bestemming met de onbegrensde mogelijkheden heeft alles in huis.
 • Op berensafari in Canada

  Reizigster Hilde ontdekte met haar gezin de pareltjes van Vancouver Island. Ze gingen op berensafari, spotten orka’s en wandelden door het regenwoud.
  Lees meer
 • Pretparkenpret in Florida

  In Orlando voelen jong en oud zich kind! Ontmoet Mickey en Minnie in Walt Disney World en help de agenten van Men in Black in de Universal Studios.
  Lees meer
 • Tenzing Travel Family?

  Hotels met aansluitende kamers, een rustiger reistempo of activiteiten voor het hele gezin? Onze reisspecialisten zorgen dat alles goed geregeld is voor jullie verre reis!
  Lees meerWaarom met je gezin naar Noord-Amerika?

Onze geweldige familiereizen in Noord-Amerika beslaan het hele continent; twee in het oosten en twee in het westen. Een groot voordeel van Oost-Amerika en Florida is de relatief korte vliegtijd. Het mooie aan West-Amerika en West-Canada is dat tijdens je vakantie met je gezin in nog geen drie weken tijd een enorme diversiteit te zien krijgen. Voor beide regio’s geldt: verveling is uitgesloten.
Waarom kiezen voor een gezinsvakantie Noord-Amerika?
Veel attractieparken, zoals Magic Kingdom en de Universal Studios
Geweldige steden als New York en Las Vegas
Bezoek aan Niagara Falls en Grand Canyon
Prachtige zandstranden
Perfecte faciliteiten voor gezinnen
Indrukwekkende natuurparken

'I want to be a part of it' New York, Brooklyn Bridge New York, als hoofdstad van de wereld, is het perfecte startpunt voor kinderen om hun ‘carrière’ als wereldreiziger te beginnen. Hoe leuk is het om dit moment samen met hen te beleven? Samen omhoogkijken naar de wolkenkrabbers, samen tussen het geweld van de neonlichten op Times Square, een familie selfie bij het Vrijheidsbeeld en samen fietsen in Central Park. Ook Washington D.C., Boston, Los Angeles, San Francisco in Amerika en Vancouver en Victoria in Canada zijn indrukwekkende (wereld)steden waar je aan zowel de handige faciliteiten als de originele activiteiten kunt merken: kinderen zijn hier meer dan welkom.
Pretparken voor jong én oud Disney World, Orlando Wanneer zijn kinderen op hun gelukkigst? Waarschijnlijk tijdens een dagje attractiepark. En laat dat nu een specialiteit van Noord-Amerika zijn. De enorme thema- en waterparken vol achtbanen en fantasie zijn bijna niet te tellen. Florida heeft het grootste aanbod, met onder andere Universal Studios, waterpark Volcano Bay, Busch Gardens en natuurlijk de Disneyparken Magic Kingdom, Epcot en Typhoon Lagoon. In California zijn ook een Disneyland en Universal Studios, met daarbij een groot Legoland, inclusief waterpark. Boven de 21? Daar is het pretpark voor volwassenen voor gemaakt: Las Vegas! In deze ‘entertainment capital’ is meer te doen dan alleen gokken, zo kunnen kinderen onder andere naar de spectaculaire shows in de themahotels of naar waterpretpark Wet ’n Wild.
Overweldigende natuur Yellowstone National Park Alles is groot in Noord-Amerika, dus ook de natuurwonderen welke dit continent rijk is! De Niagara Falls bijvoorbeeld, op de grens van de VS en Canada. Wat een indrukwekkend spektakel! Een heel scala aan ‘grootse’ nationale parken vinden jullie in het westen van de Verenigde Staten, met als hoogtepunt (eigenlijk: dieptepunt) de Grand Canyon. Natuurlijk zien jullie ook de woestijnen, kloven en bossen van Death Valley, Bryce Canyon en de nationale parken Joshua Tree, Zion en Yosemite. De Canadese natuur is al even overweldigend. Daar kunnen jullie je uitleven tussen de gletsjers, meren, bergen én beren. In de parken Mount Revelstoke, Glacier, Banff, Jasper en Wells Gray kunnen jullie ongestoord genieten van de natuur en van elkaar.
Witte stranden aan beide kusten Florida Met onze reizen aan de oost- en westkust van Noord-Amerika, zitten jullie ook goed als het op stranden aankomt. De witte stranden van Cape Cod, Miami, Daytona, Sarasota en Fort Myers zijn stuk voor stuk heerlijke vakantieplekjes in het oosten, waar de kinderen zich uren, of dagen, kunnen vermaken. Watersporten worden er in overvloed aangeboden, zowel voor grote als kleine zeeliefhebbers. In het westen hebben Los Angeles en San Diego de mooiste stranden en in deze surfparadijzen is tenminste één surf les een ‘must’. Canada te koud voor het strand? Nee hoor, in de zomer is het bijvoorbeeld heerlijk aan het zandstrand van Harrison Lake.
Reizen met kinderen? Wij denken met u mee!» Meer info
Accomodaties geschikt voor reizen met kinderen Accommodaties
De accommodaties zijn een belangrijk onderdeel van een geslaagde reis. Onze reisspecialisten weten precies welke hotels familiekamers bieden en waar een zwembad aanwezig is om in af te koelen.

Rustiger reizen met kinderen Onderweg
Iedere dag de koffer opnieuw in- en uitpakken is niet nodig. Jullie verblijven met de kids regelmatig meerdere nachten op één plek. Daarnaast hebben al onze reizen een kindvriendelijk reistempo.

Activiteiten voor reizen met kinderen Activiteiten
Onze familiereizen bevatten voor iedere leeftijd bijzondere activiteiten, waarbij inspanning en ontspanning worden afgewisseld. Zo beleeft iedereen een onvergetelijke reis.

Wat eet je op reis met kinderen Menu
Op zoek naar een hotel met een buffet waar de kinderen een lekker bord pasta kunnen eten? Of zoeken jullie juist naar adresjes voor het proeven van lokale gerechten? Onze reisspecialisten weten raad!

Comfortabele vliegreizen met kinderen Vliegen
Wij regelen zoveel mogelijk directe vluchten en houden rekening met vluchttijden en korte transfers. Zo hoeven jullie zo min mogelijk te wachten.


Chat met ons Kies afdeling Azië Noord-Amerika Afrika Caribbean Down Under Latijns Amerika