• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Chobe National Park

In het Chobe National Park leven veel olifanten. Maak een game drive en houdt uw camera gereed, zodat u ze op de gevoelige plaat kunt vastleggen. Ook de prachtige zonsondergangen tijdens een boottocht over de Chobe-rivier zijn een lust voor uw (camera-) oog.
Lody Mijnheer
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Chobe National Park

Chobe National Park is een beschermd natuurgebied van ruim 10.000 km2, op slechts twee uur rijden van de grens met Zimbabwe en Zambia, waardoor u het gemakkelijk kunt combineren met een bezoek aan de Victoria Watervallen. In Chobe leven grote kuddes olifanten, ook tal van antilopensoorten zoals de kudu, eland en tsessebe. De rode lechwe en de zeer zeldzame puku komen alleen in Botswana voor. Ook vogelaars komen hier volop aan hun trekken, met maar liefst zo’n 440 soorten. De Chobe-rivier is de natuurlijke grens met Namibië; vooral in het droge seizoen ziet u hier veel wilde dieren.


Het zuidelijke deel van Chobe National Park

Savuti, het zuidelijke deel van Chobe, is uitsluitend per vliegtuig of met een 4-WD voertuig te bereiken. Dit gebied doet denken aan de uitgestrekte vlakten van Oostelijk Afrika. De temperaturen kunnen hoog oplopen. Er leven grote troepen leeuwen die rivaliseren met de hyena’s. Ook het andere grote wild is overvloedig aanwezig. Vooral de Savuti Channel is een gebied dat u niet mag missen tijdens uw vakantie in Botswana.


Hotels in Chobe National Park

Het kan zomaar gebeuren dat er leeuwen op het gras bij het zwembad van uw lodge liggen! Tussen Savuti en Moremi ligt de werkelijk schitterende Khwai-rivier. Ook in de droge tijd zorgt deze rivier voor een overvloed aan wild.Reisblog Botswana

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Botswana met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me