• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Darwin

De stad Darwin is gezellig; door de vele bars en restaurantjes wordt u direct meegenomen in de Australische gastvrijheid. Spendeer dus vooral een aantal dagen in deze stad voordat u verder reist naar highlights als Kakadu en Katherine National Park.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Darwin compleet te maken.

Litchfield Dagexcursie

Het Litchfield National Park is een bezoek meer dan waard als u in de Top End bent. U treft onder meer prachtige watervallen, termietenheuvels en zandstenen pilaren aan. In een klein gezelschap en onder begeleiding van een professionele gids maakt u een uitstap naar dit bijzondere park. Bezoek in de ochtend de Wangi Falls, met de mogelijkheid om te zwemmen, of wandel door het Monsoon Forest. Geniet van een picknicklunch en neem de ultieme rust van de natuur in uw op. Later in de middag verlaat u het park en neemt u deel aan een cruise op de Adelaide River om krokodillen en andere dieren in het wild te spotten, voordat u terugkeert naar Darwin.

Indicatieprijs 109,- p.p. | Meer info >

Kakadu National Park Explorer

Vroeg in de ochtend vertrekt u over de Arnhem Highway richting Kakadu National Park, het grootste nationale en meest diverse national park van Australië. Het park herbergt gigantische rotsplateaus, watervallen en een bijzondere natuur. Eenmaal aangekomen in het park bezoekt u Warradjan Cultural Centre, waar u meer leert over dit nationale park en de Bininj, een van de aboriginal-stammen waarvan het nationale park eigendom is. Vervolgens maakt u een mooie boottocht over de Yellow Water Billabong. In deze wetlands leven veel dieren, zoals krokodillen. Ervaren gidsen vertellen u graag meer over de flora en fauna in dit schilderachtige landschap. Na de lunch bij Cooinda Lodge, reist u verder naar Nourlangie, een van de historische plekken waar rotskunst van de aboriginals te bewonderen is. Optioneel kunnen wij voor u afsluitend een indrukwekkende vlucht van 50 minuten bijboeken. U vliegt dan over gebieden die per auto niet bereikbaar zijn, zoals de Archway, gedeeltes van Arnhem Land, de East Alligator Valley, de wetlands in Mikinj Valley en de uiterwaarden bij Magela.

 

Deze excursie wordt in de maanden april t/m november dagelijks uitgevoerd. In de maanden december t/m maart wordt de excursie niet uitgevoerd op maandag en donderdag.

 

N.B. Wenst u Kakadu National Park in een klein gezelschap (maximaal 20 personen) te bezoeken? Ook dat is mogelijk. Wij informeren u hier graag over.

Indicatieprijs 198,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Darwin

Darwin is veelal het beginpunt van uw reis door het centrale deel van Australië. Darwin kent vele vliegverbindingen met diverse steden in Australië zoals Cairns, Sydney, Melbourne en Perth, maar ook vanuit Bali op Indonesië is Darwin prima te bereiken.
Darwin is een gezellige, sfeervolle stad, waar veel verschillende nationaliteiten samenleven, hetgeen resulteert in restaurants met een internationale keuken. Niet zo opmerkelijk, wanneer u zich realiseert dat deze meest noordelijke stad van Australië dichter bij Bali ligt dan bij Sydney of Melbourne. Een prima plek om een nachtje bij te komen van de lange vlucht of als afsluiting van een mooie reis.


Klimaat in Darwin

Darwin is een stad met een tropisch klimaat en een bijbehorend regenseizoen van november tot en met maart.


Tip voor een bezoek aan Darwin

Breng indien mogelijk zeker een bezoek aan de Mindil Beach Sunset Market, welke plaatsvindt op het strand van Mindil Beach.
Momenteel te bezoeken van april tot en met oktober op de donderdag en de zondag.Reisblog Australië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Australië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me