• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Darwin

De stad Darwin is gezellig; door de vele bars en restaurantjes wordt u direct meegenomen in de Australische gastvrijheid. Spendeer dus vooral een aantal dagen in deze stad voordat u verder reist naar highlights als Kakadu en Katherine National Park.
Peter Pels
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Darwin compleet te maken.

Litchfield Dagexcursie - ex Darwin

Het Litchfield National Park is een bezoek meer dan waard als u in de Top End bent. U treft onder meer prachtige watervallen, termietenheuvels en zandstenen pilaren aan. In een klein gezelschap en onder begeleiding van een professionele gids maakt u een uitstap naar dit bijzondere park. Bezoek in de ochtend de Wangi Falls, met de mogelijkheid om te zwemmen, of wandel door het Monsoon Forest. Geniet van een picknicklunch en neem de ultieme rust van de natuur in uw op. Later in de middag verlaat u het park en neemt u deel aan een cruise op de Adelaide River om krokodillen en andere dieren in het wild te spotten, voordat u terugkeert naar Darwin.

Kakadu Dagexcursie - ex Darwin

Vroeg in de ochtend vertrekt u met een klein gezelschap richting het Kakadu National Park. Het immens grote park herbergt gigantische rotsplateaus, watervallen en een bijzondere natuur. Eenmaal aangekomen in het park gaat u mee op begeleide cruise over de East Alligator River. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, leven er geen alligators maar krokodillen in deze rivier. Eenmaal weer aan land bezoekt u de historische rotskunst sites van Ubirr Rock, de bekendste highlight van het park. Ten slotte reist u naar de Nadab Lookout, waar u een fantastisch uitzicht heeft over de wetlands.

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Darwin

Darwin is veelal het beginpunt van uw reis door het centrale deel van Australië. Darwin kent vele vliegverbindingen met diverse steden in Australië zoals Cairns, Sydney, Melbourne en Perth, maar ook vanuit Bali op Indonesië is Darwin prima te bereiken.
Darwin is een gezellige, sfeervolle stad, waar veel verschillende nationaliteiten samenleven, hetgeen resulteert in restaurants met een internationale keuken. Niet zo opmerkelijk, wanneer u zich realiseert dat deze meest noordelijke stad van Australië dichter bij Bali ligt dan bij Sydney of Melbourne. Een prima plek om een nachtje bij te komen van de lange vlucht of als afsluiting van een mooie reis.


Klimaat in Darwin

Darwin is een stad met een tropisch klimaat en een bijbehorend regenseizoen van november tot en met maart.


Tip voor een bezoek aan Darwin

Breng indien mogelijk zeker een bezoek aan de Mindil Beach Sunset Market, welke plaatsvindt op het strand van Mindil Beach.
Momenteel te bezoeken van april tot en met oktober op de donderdag en de zondag.Reisblog Australië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Australië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me