Rondreis Zuid-Australië

Tijdens uw rondreis naar de zuidkust van Australië heeft u de grootste kans om kangoeroes, koala’s en wombats te spotten. Rijd over de Great Ocean Road en raak gefascineerd door de afwisseling van regenwouden, ruige kliffen en prachtige bossen.

Sjaak Tol
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Zuid-Australië met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Grampians National Park

Onze bestemmingen voor een rondreis langs de Zuidkust van Australië

De zuidelijke staten van Australië vormen een uitnodigend terrein voor een gevarieerde rondreis langs de zuidkust. Hier strekken schitterende kustlijnen zich uit, worden indrukwekkende nationale parken doorkruist, en kunt u zelfs een vleugje Outback ervaren. Het betoverend landschap van de Zuidkust van Australië wacht op uw ontdekking!

Rondreis langs de zuidkust van Australië op maat

Verken de pracht van de Zuidkust van Australië, waar adembenemende kustlijnen en unieke natuurpracht samensmelten. Onze op maat gemaakte reizen naar dit betoverende deel van Australië worden gevormd door uw persoonlijke wensen. Met een toegewijde aanpak en eerlijkheid staat uw unieke reiservaring centraal. Geen zorgen; als bepaalde zaken niet haalbaar zijn, bieden we altijd alternatieven die perfect passen bij uw reisverhaal.

Droomt u van een onvergetelijke reis langs de Zuidkust van Australië? Laat u inspireren door onze blogs over Oceanië, waarin we niet alleen praktische tips delen, maar ook bijzondere activiteiten en suggesties voor onvergetelijke overnachtingen in dit adembenemende deel van Australië.

In de spotlights

Zeeleeuw bij Kangaroo Island

Zeeleeuw bij Kangaroo Island

Wijn in Zuid Australië

Wijn in Zuid Australië

Flinders Ranges National Park

Flinders Ranges National Park

Twaalf Apostelen, Great Ocean Road

Twaalf Apostelen, Great Ocean Road

Brighton Beach, Melbourne

Brighton Beach, Melbourne

Australie, Zuid-Australie, Flinders Ranges N.P. Twaalf Apostelen, Great Ocean Road

Reisinformatie Zuid-Australië

  • Over onze reizen
  • FAQ

De basis van een op maat gemaakt rondreis langs de zuidkust van Australië

Na het doornemen van deze pagina, zal uw enthousiasme voor een rondreis langs de Zuidkust van Australië alleen maar toenemen. Bij Tenzing Travel vindt u uitsluitend reisspecialisten die met plezier een vakantie op maat voor u samenstellen. Met oog voor detail en een persoonlijke touch wordt uw droomreis werkelijkheid. Als de Zuidkust van Australië uw vakantiebestemming is, garanderen wij kwaliteit en bieden we een reiservaring die al uw verwachtingen overtreft:

Inclusieve unieke belevingen

Bij Tenzing Travel zijn al onze reizen aanpasbaar op basis van uw wensen en voorkeuren. Wanneer u een rondreis wilt maken langs de Zuidkust van Australië, bent u verzekerd van een op maat gemaakte reis bij Tenzing Travel. Dankzij de uitgebreide ervaring van onze reisspecialisten ontdekt u de meest unieke plekken op aarde. Uw rondreis langs de Zuidkust van Australië wordt een herinnering voor het leven.

Overnacht op bijzondere locaties

Tijdens uw rondreis langs de Zuidkust van Australië verblijft u uitsluitend op A-locaties. Wij zijn ervan overtuigd dat een vakantie pas compleet is met bijzondere overnachtingen op toplocaties. Alle geselecteerde verblijven voegen een onvergetelijk element toe aan uw reis en zijn zorgvuldig gekozen door onze reisspecialisten.

Krijg een comfortabele huurauto (all-inclusive)

Laat het gedoe met vervoer achterwege, want bij Tenzing Travel regelen wij een all-inclusive huurauto, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw rondreis. Met onze service heeft u de vrijheid om gemakkelijk te reizen tussen luchthavens, havens en uw verblijven. Wij streven naar gemak en comfort, zodat u zich volledig kunt richten op het ontdekken van de adembenemende Zuidkust van Australië.

Volledig verzorgd: van A tot Z geregeld

Tijdens uw reis zijn wij 24/7 bereikbaar voor al uw vragen. Tenzing Travel neemt het volledige administratieve en operationele proces voor zijn rekening. U kunt erop vertrouwen dat de planning volledig aan uw wensen voldoet. Onze reisspecialisten luisteren zorgvuldig naar uw behoeften en met hun kennis en ervaring creëren zij voor u de optimale reiservaring.

Veelgestelde vragen

Wat is het ideale reisseizoen voor een rondreis langs de kust van Australië?

Het ideale reisseizoen voor een kust rondreis in Australië strekt zich uit van november tot maart. Gedurende deze maanden kunt u genieten van aangename temperaturen en optimale omstandigheden om de diverse kustlandschappen te verkennen.

Welke plaatsen langs de kust van Australië zijn absoluut een bezoek waard?

Langs de Australische kust zijn er talloze prachtige plekken. Denk aan het adembenemende Great Barrier Reef, de schilderachtige Great Ocean Road, de bruisende stad Melbourne en het betoverende Great Sandy National Park. Deze bestemmingen bieden een diversiteit aan natuurlijke schoonheid en unieke ervaringen.

Is het mogelijk om activiteiten zoals duiken en snorkelen op te nemen in de rondreis?

Ja, in uw op maat gemaakte kustrondreis kunt u zeker avontuurlijke activiteiten zoals duiken, snorkelen en andere watersporten opnemen. Laat ons uw voorkeuren weten, en wij integreren deze in uw reisprogramma.

Zijn er specifieke gezondheidsmaatregelen waar ik rekening mee moet houden?

Voor uw gezondheid adviseren we u om voorafgaand aan uw reis medisch advies in te winnen over benodigde vaccinaties en gezondheidsmaatregelen voor Australië. Vergeet niet om een geschikte reisverzekering af te sluiten.

Hoe zit het met het tijdsverschil tussen Nederland en Australië?

Australië heeft verschillende tijdzones. Afhankelijk van uw locatie aan de kust, varieert het tijdsverschil tussen 8 en 11 uur vooruit ten opzichte van Nederland. Houd hier rekening mee bij het plannen van activiteiten en rustmomenten.

Wat is de aanbevolen reisduur voor een complete kustrondreis?

De optimale reisduur voor een complete kust rondreis is ongeveer drie weken. Deze periode biedt voldoende tijd om de hoogtepunten te verkennen en de diverse kustlandschappen te ervaren. We passen de reisduur graag aan op basis van uw beschikbare tijd en interesses.

Zijn er mogelijkheden voor verblijven met uitzicht op zee?

Ja, we bieden diverse verblijven langs de kust met adembenemende uitzichten op zee. Van luxe resorts tot charmante kustpensions, wij zorgen ervoor dat uw verblijf een onvergetelijke ervaring wordt met de beste uitzichten op de oceaan.

Hoe zit het met lokale eetervaringen langs de kust?

Langs de Australische kust kunt u genieten van diverse culinaire hoogstandjes. Proef verse zeevruchten, lokale specialiteiten en ontdek de smaken van de kustplaatsen. Onze reisspecialisten kunnen aanbevelingen doen op basis van uw culinaire voorkeuren.