Rondreis Oost-Australië

Rijd tijdens uw rondreis langs de oostkust van Australië langs de prachtige kust en verbaas u over het afwisselende landschap. Het ene moment staat u in het regenwoud en het andere moment duikt u in het Great Barrier Reef. Bezoek ook de steden Brisbane en Sydney, twee absolute toppers tijdens uw trip langs de oostkust van Australië.

Sjaak Tol
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Oost-Australië met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Three Sisters, Blue Mountains

Onze highlights voor een rondreis door Oost-Australië

Oost-Australië is het meest bezochte deel van het land. Deze regio staat bekend om indrukwekkende landschappen, prachtige kustlijnen en bruisende steden. In Oost-Australië vind je bekende bestemmingen zoals Sydney, de Whitsunday-eilanden, het Great Barrier Reef en de Gold Coast. Onderstaand nemen we u mee langs de highlights van deze unieke omgeving.

Is dit toch niet het deel van Australië waar u naar zoekt of wilt u Oost-Australië combineren met andere bestemmingen in Oceanië? Laat u dan inspireren door ons diverse aanbod aan rondreizen door Australië.

Uw rondreis door Oost-Australië zelf samenstellen

Zoals u ziet valt er ontzettend veel te beleven in het oostelijke deel van Australië. Om ervoor te zorgen dat uw rondreis volledig naar wens is, gaan we graag met u in gesprek, zodat wij uw ideale rondreis door Oost-Australië kunnen realiseren. We denken daarbij met u mee en zijn eerlijk en transparant in de mogelijkheden. Geen zorgen, we zullen altijd alternatieven bieden als een van uw wensen niet mogelijk blijkt te zijn.

Wilt u zich nog iets meer inlezen of extra laten inspireren? Laat onze reisspecialisten u in onze blogs over Oceanië (waaronder Oost-Australië), meer vertellen over belangrijke tips, bijzondere activiteiten en de mooiste verblijven.

In de spotlights

Reisfoto's

Blue Mountains

Blue Mountains

Great Barrier Reef

Great Barrier Reef

Sydney

Sydney

Whitsundays

Whitsundays

Lake McKenzie, Fraser Island

Lake McKenzie, Fraser Island

Australia, New South Wales, Blue Mountains

Reisinformatie Oost-Australië

  • Over onze reizen
  • FAQ

De basis van onze op maat gemaakte rondreizen door Oost-Australië

Kunt u inmiddels niet wachten om een rondreis te maken door Oost-Australië? Dan gaan onze reisspecialisten graag voor u aan de slag om uw droomreis uit te stippelen. We nemen al uw wensen mee en bieden volledig op maat gemaakte reizen. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen hebben we daarbij ook een aantal peilers die we aanhouden:

Comfortabele huurauto

Een huurauto is onmisbaar tijdens uw rondreis door Oost-Australië. Omdat wij als geen ander begrijpen dat veiligheid en comfort voorop staan wanneer u een auto huurt, zorgen we er altijd voor dat uw huurauto all-inclusive voor u klaar staat. Zonder extra kosten voor verzekeringen, belastingen of one-way fees. Zo kunt u dus zorgeloos en veilig de weg op.

Uniek verblijf in of nabij een natuurpark

Oost-Australië bestaat uit een prachtige kust en vele natuurparken. Het bezoeken van deze natuurparken is voor veel reizigers dan ook een belangrijk onderdeel van de rondreis. Om het nationale park in alle glorie te kunnen ervaren, zorgen we ervoor dat u in óf zeer nabij deze nationale parken verblijft. Zo bent u ervan verzekerd dat u optimaal kunt genieten van de natuurwonderen die Oost-Australië te bieden heeft.

Overnachtingen in de meest bijzondere verblijven

Elke rondreis bevat overnachtingen op toplocaties. Deze verblijven zijn dan ook vaak al een ervaring op zich. Deze verblijven zijn zorgvuldig geselecteerd en dragen bij aan een onvergetelijke reiservaring.

Het perfecte reistempo voor een optimale ervaring

Bij Tenzing Travel houden we extra goed rekening met de afstanden tussen de verschillende bestemmingen die u in Oost-Australië zult bezoeken. Op deze manier kunnen we garanderen dat u niet te lang onderweg bent en genoeg tijd heeft om op de bestemmingen alles te zien en te doen wat u wilt.

Altijd een unieke beleving inbegrepen

Bij al onze rondreizen door Oost-Australië is in ieder geval één unieke beleving inbegrepen. Een reis is namelijk niet compleet zonder een memorabele activiteit. Van snorkelen in het Great Barrier Reef tot surflessen aan de Gold Coast; we garanderen u van een herinnering die u nooit meer zult vergeten.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste reistijd voor een rondreis door Oost-Australië?

Dit hangt af van de specifieke regio’s die u in dit gebied wilt bezoeken. Over het algemeen zijn de maanden april tot november zeer aangenaam door de milde temperaturen, zon en minder regen. Het hoogseizoen loopt van december tot februari. In deze periode is het in Australië zomer en daardoor heel warm en vochtig.

Hoelang moet ik uittrekken voor een rondreis door Oost-Australië?

We raden door de grootte van dit gebied vaak een rondreis van 3 of 4 weken aan. Dit geeft voldoende tijd om de belangrijkste bezienswaardigheden te bezoeken en de verschillende landschappen van het gebied te ontdekken.

Hoeveel kost een rondreis door Oost-Australië gemiddeld?

De prijs van de rondreis door Oost-Australië hangt af van verschillende factoren, zoals de duur van de reis, het type verblijf en het type huurauto. Omdat we op maat gemaakte reizen aanbieden is het lastig om een prijsindicatie te geven. Neem dan ook contact op met een van onze reisspecialisten voor een advies en kostenplaatje. Daarnaast kunt u ook onze reispagina’s bekijken. Hierop vindt u specificaties van onze voorbeeldreizen.