Rondreis Noordereiland

Het noorden van Nieuw-Zeeland staat bekend om de prachtige cultuur. De geisers en pruttelende modderpoelen in de Rotorua, Coromandel met Hot Water Beach, vissersdorpjes bij Bay of Islands en hiken bij het vulkanische landschap van Tongariro National Park.

Inge Stam
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Nieuw-Zeeland met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Cathedral Cove, Coromandel

Onze bestemmingen voor een rondreis door Noordereiland

Ontdek de Maori-cultuur op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, de thuisbasis van deze inheemse bevolking. Geniet ook van betoverende natuur, waaronder prachtige zandstranden en geothermische activiteiten. Maori’s delen graag hun cultuur en liefde voor het land. Ervaar het ‘echte’ Nieuw-Zeeland met deze hoogtepunten.

Rondreis door het Noordereiland op maat

Laat u betoveren door de diversiteit van het Noordereiland, waar adembenemende natuur en levendige steden samenkomen. Onze op maat gemaakte reizen in dit deel van Nieuw-Zeeland vangen de essentie van de warme gastvrijheid. Uw persoonlijke wensen zijn leidend, met een toegewijde aanpak en eerlijkheid. Geen zorgen; als iets niet haalbaar is, bieden we altijd alternatieven die passen bij uw unieke reisverhaal.

Droomt u van een onvergetelijke reis over het Noordereiland? Laat u inspireren door onze verhalen en blogs over Oceanië, waaronder Noordereiland, waarin we niet alleen praktische tips delen, maar ook bijzondere activiteiten en suggesties voor onvergetelijke overnachtingen in deze prachtige regio van Nieuw-Zeeland.

In de spotlights

Bay Of Islands, Noordereiland

Bay Of Islands, Noordereiland

Uitzicht op Lake Taupo

Uitzicht op Lake Taupo

Skyline, Auckland

Skyline, Auckland

Tongariro National Park, Noordereiland

Tongariro National Park, Noordereiland

Kajakken bij Cathedral Cove in de Coromandel

Kajakken bij Cathedral Cove in de Coromandel

Reisinformatie Noordereiland

  • Over onze reizen
  • FAQ

De basis van een op maat gemaakt rondreis door Noordereiland

Na het lezen over de prachtige bestemmingen op Noordereiland bent u zeker nieuwsgierig naar een op maat gemaakte reis. Onze ervaren reisspecialisten staan klaar om uw dromen te verwezenlijken. Met aandacht voor uw wensen en een persoonlijke aanpak, garanderen wij een rondreis op Noordereiland die aan al uw verwachtingen voldoet:

Inclusieve unieke ervaringen

Een rondreis op Noordereiland met Tenzing Travel belooft unieke ervaringen. Onze reisspecialisten, met uitgebreide kennis van de meest bijzondere bestemmingen, luisteren naar al uw wensen, waardoor uw reis onvergetelijk wordt.

Onvergetelijke verblijven

Overnachten is een essentieel onderdeel van uw rondreis. Tenzing Travel selecteert zorgvuldig unieke verblijven op prachtige locaties. Deze verblijven zijn op zichzelf al een bijzondere ervaring en verrijken uw rondreis op Noordereiland.

Optimaal reistempo voor een onvergetelijke ervaring

Wij hechten veel waarde aan een reistempo waarbij u alles op uw gemak kunt ontdekken. Ons ideaal afgestemde tempo zorgt ervoor dat u voldoende tijd heeft op elke bestemming tijdens uw rondreis op Noordereiland.

Volledig verzorgd: van A tot Z geregeld

Tenzing Travel neemt de organisatie van uw rondreis op Noordereiland volledig op zich. Met de vrijheid om al uw wensen aan ons door te geven, creëren wij een op maat gemaakte reis die aan al uw verwachtingen voldoet. Onze reisspecialisten staan 24/7 voor u klaar om vragen te beantwoorden en u te assisteren.

.

Veelgestelde vragen

Wat is het tijdsverschil tussen Nederland en het Noordereiland?

Op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland is het tijdens onze zomertijd 10 uur later, en tijdens onze wintertijd 12 uur later.

Moet ik gezondheidsmaatregelen nemen voor mijn reis naar het Noordereiland?

Voor informatie over gezondheid en benodigde vaccinaties, neem contact op met een specialist. Advies kunt u inwinnen bij uw huisarts, de GGD, en de KLM Health Services: klmhealthservices.com.

Welke taal spreekt men op het Noordereiland?

Op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland kunt u met Engels goed terecht. De officiële taal is Engels.

Wat is de munteenheid op het Noordereiland?

Tijdens uw rondreis betaalt u met de Nieuw-Zeelandse Dollar (NZD). Zowel de Dollar als ander buitenlands geld mag u onbeperkt meenemen. Bekijk de actuele koersen op valuta.nl.

Welke reisdocumenten heb ik nodig voor mijn rondreis op het Noordereiland?

Voor een rondreis door Nieuw-Zeeland dient u in het bezit te zijn van een geldig Nederlands paspoort, dat na de reis nog minstens drie maanden geldig is. Ook heeft u een visum nodig. Via de officiële website kunt u online uw visum voor Nieuw-Zeeland aanvragen.

Wat is het klimaat van het Noordereiland?

Het Noordereiland heeft een gematigd zeeklimaat. De beste reisperiode is gelijk aan ons voor- en najaar, vermijd de wintermaanden voor het meest aangename weer.

Heb ik specifieke vaccinaties nodig voor een rondreis op het Noordereiland?

Het is raadzaam een medisch specialist te consulteren voor aangepaste vaccinatieadviezen voor Noordereiland. Afhankelijk van uw gezondheid en de actuele situatie kunnen zij een gedegen plan opstellen voor een veilige en gezonde reis.

Zijn er bepaalde douanevoorschriften waar ik rekening mee moet houden voor het Noordereiland?

Voor een soepele aankomst op het Noordereiland is gedetailleerde kennis van de douanevoorschriften essentieel. Informeer uzelf, met name over invoerbeperkingen en belastingen op goederen, om onaangename verrassingen aan de grens te voorkomen.