Rondreis Noordereiland

Het noorden van Nieuw-Zeeland staat bekend om de prachtige cultuur. De geisers en pruttelende modderpoelen in de Rotorua, Coromandel met Hot Water Beach, vissersdorpjes bij Bay of Islands en hiken bij het vulkanische landschap van Tongariro National Park.

Inge Stam
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een kwaliteitsreis naar Nieuw-Zeeland met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Cathedral Cove, Coromandel

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Laat u dan inspireren op de pagina over onze verschillende rondreizen door Nieuw-Zeeland. Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98
Inge Stam

Reisspecialist Nieuw-Zeeland

Reisinformatie Noordereiland

  • Over onze reizen

Nieuwsgierig naar de gebruiken, gewoonten en leefwijzen van de Maori’s, de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland? Dan bent u op het Noordereiland op het juiste vakantieadres! Maar ook vindt u op dit eiland wonderschone natuur, zoals prachtige witte zandstranden in het noorden en geothermische activiteiten in het midden van het eiland. De Maori’s laten u graag kennismaken met hun cultuur en zijn bereid u met liefde te vertellen over ‘hun’ land. Maak kennis met het ‘echte’ Nieuw-Zeeland en beleef het land zoals de Maori’s dat doen. Een aantal hoogtepunten om uw keuze te vergemakkelijken.

Bay of Islands

In het uiterste noorden van het Noordereiland vindt u de Bay of Islands. Met verlaten (witte) strandjes, vele baaien en de dorpjes Russell en Paihia is dit een populair stukje Nieuw-Zeeland.

Auckland

De internationale aanvlieghaven van het Noordereiland ligt bij Auckland. Het is de grootste stad van Nieuw-Zeeland, tweederde van de bevolking woont in of rondom deze stad, vanwege de goede bereikbaarheid.

Coromandel

Een contrastrijk gebied met dichtbegroeide bossen met kauri-bomen en diverse sfeervolle plaatsjes.

Rotorua

Rotorua is een echte ‘must’ tijdens uw reis door Nieuw-Zeeland indien u interesse heeft in de Maori-cultuur. Rotorua ligt in een geothermisch gebied: spuitende geisers en pruttelende modderpoelen vormen het decor.

Tongariro

Tongariro is het oudste Nationale park van Nieuw-Zeeland. Vanwege de mineralen in de grond rondom de aanwezige vulkanen, variëren de kleurschakelingen van rood en geel tot zwart en zijn de meren helder blauw. Een prachtig wandelgebied.

Lake Taupo

Ook de omgeving van Lake Taupo is een prachtig wandelgebied. Lake Taupo is het grootste meer van Nieuw-Zeeland, ontstaan door het uitbarsten van de gelijknamige vulkaan zo’n twintigduizend jaar geleden. Lake Taupo is tevens beroemd vanwege de vele grote forellen die het meer bevolken. Voor de liefhebber een absolute ‘must’ voor een overheerlijke maaltijd!

Kapiti Coast

De Kapiti Coast bestaat uit een 40 kilometer lange kustlijn op minder dan een uur rijden van Wellington. Vanuit hier kunt u het wereldberoemd natuurreservaat Kapiti Island bezoeken. Het reservaat huisvest meerdere bedreigde vogelsoorten, waaronder de bijzondere kiwi.

Napier

Temidden van het wijngebied Hawkes Bay ligt het gezellige stadje Napier.

Wellington

Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en het politieke en handelscentrum van het land. In het gezellige centrum en bij de haven vindt u talrijke cafés en uitgaansgelegenheden.