• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Rondreis Zuidereiland

Een rondreis door Nieuw-Zeeland is niet compleet zonder het Zuidereiland. Wandel bij de Mount Cook, spot dolfijnen in het prachtige Milford en Doubtful Sound, ga op zoek naar walvissen bij Kaikoura of zelfs bungee jumpen in Queenstown. Een veelzijdig land!
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing Travel

ga direct naar:

 • Ontdek de wereld vanuit huis Reizen kan nu niet. Alvast wegdromen gelukkig wel! Wij hebben daarom al onze reisinspiratie voor u verzameld.
  Lees meer
 • B&B South Island Ervaar de Nieuw-Zeelandse gastvrijheid op haar best tijdens deze reis waar u verblijft in kleinschalige Bed & Breakfasts.
  Lees meer
 • Abel Tasman National Park Volg een van de mooie wandelpaden of ga kajakken in het schitterende Abel Tasman National Park. Wie weet spot u dolfijnen!
  Lees meer
 • Routeburn Track De Routeburn Track is een indrukwekkende wandeltocht, opgenomen in de top 11 van de mooiste hikes ter wereld.
  Lees meer
 • Gletsjers Een bezoek aan Franz Josef Gletsjer en Fox Gletsjer is onvergetelijk, vooral als u met ijzers onder uw schoenen de gletsjer beklimt.
  Lees meer
 • Doubtful Sound Tip: maak een meerdaagse cruise door de Doubtful Sound en geniet van de prachtige omgeving.
  Lees meer
 • Avontuur in Queenstown In de avontuurlijkste stad van Nieuw-Zeeland kunt u raften, biken, parachute springen en zelfs bungeejumpen.
  Lees meerReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Zuidereiland compleet te maken.

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Zuidereiland

Het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland staat bekend om het spectaculaire bergachtige gebied. de diepe fjorden en de heldere meren. Op het Zuidereiland ligt de hoogste berg van Nieuw-Zeeland, Mount Cook. Vanwege de bergen en de zuidelijke ligging zijn de temperaturen zeer wisselend. In de zomermaanden (november tot februari) kunnen temperaturen behaald worden tot 25 ºC, terwijl de winters (juni tot september) erg streng kunnen zijn. Het landschap is zeer divers en er zijn talrijke interessante reisdoelen tijdens uw rondreis door het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

 

Christchurch

Het centrum van Christchurch is wederopgebouwd en is een interessante mix geworden van oude architectuur met moderne bouwstijlen, met daarnaast ook veel groen. Er zijn tal van creatieve oplossingen bedacht om de stad weer op te bouwen. Zo is de kathedraal opnieuw gebouwd met karton en is er street art en moderne kunst te vinden verspreid in de stad. Deze afwisseling maakt dat Christchurch inmiddels weer een aangename plek is om uw reis in Nieuw-Zeeland te starten of te eindigen.
Bekijk de hotels in (de omgeving van) Christchurch >

 

Marlborough Sounds

De Marlborough Sounds bevinden zich in het noordoosten van het Zuidereiland en zijn met name bekend om de vele wijngaarden, vooral rondom de plaats Blenheim, waar u de heerlijkste wijnen kunt proeven.
Lees meer over Marlborough Sounds >

 

Abel Tasman National Park

Abel Tasman is een bijzonder nationaal park waar witte stranden in sterk contrast staan met de blauwe zee en het groene regenwoud. U kunt hier talrijke prachtige wandelingen maken.
Lees meer over Abel Tasman National Park >

 

Franz Josef Glacier & Fox Glacier

Franz Josef en Fox Glacier zijn beide uniek, want nergens elders ter wereld naderen gletsjers op deze breedtegraad zo dicht de zee. Op beide gletsjers kunt u wandelingen maken of een helikoptervlucht maken boven een van de gletsjers.
Lees meer over Franz Josef Glacier & Fox Glacier >

 


Milford & Doubtful Sound

Twee fjorden met diverse watervallen langs de steile wanden van de fjorden. Beide fjorden zijn zeer geschikt om een (meerdaagse) cruise op te maken.
Lees meer over Milford & Doubtful Sound >

 

Kaikoura

Kaikoura is een pittoresk plaatsje en voornamelijk een aanrader vanwege de vele walvissen die hier het gehele jaar voor de kust zijn te zien.
Lees meer over Kaikoura >

 

Dunedin

Dunedin is de oudste stad van Nieuw-Zeeland en kent een prachtige architectuur, een mooie universiteit en vele kleine kunstnijverheidswinkeltjes.
Lees meer over Dunedin >

 

Stewart Island

Ten zuiden van het Zuidereiland ligt een klein eiland voor de kust: Stewart Island. U bereikt dit eiland met de ferry vanuit het plaatsje Bluff op het Zuidereiland. U arriveert na ongeveer een half uur in de Halfmoon Bay op Stewart Island. Dit derde eiland van Nieuw-Zeeland is de meest ideale plek om de kiwi vogels in hun natuurlijke omgeving te spotten. Aangezien de vogel vooral ’s nachts te voorschijn komt, blijft het lastig hem te vinden. De kiwi vogel is de nationale trots van Nieuw-Zeeland, maar behalve op Stewart Island vrijwel nergens in het wild te zien.
Lees meer over Stewart Island >

 

Queenstown

Het plaatsje Queenstown wordt omgeven door de bergketen The Remarkables en heeft een gezellig centrum.
Lees meer over Queenstown >

 

Ons aanbod op het Zuidereiland

Wij bieden diverse mogelijkheden voor een reis op het Zuidereiland. Selecteer een regio of plaats hiernaast of bekijk onze reizen en arrangementen.


Doubtful Sound Overnight Cruise

U ontdekt pas echt de magische natuur van de indrukwekkende Doubtful Sound tijdens de Overnight Cruise.
Franz Josef Glacier Heli Hike

Beleef de gletsjer op z'n best door mee te gaan op deze spectaculaire heli hike. Geniet van een prachtig uitzicht vanuit de helikopter en maak vervolgens een wandeling over het ijs. Een onvergetelijke ervaring!


Reisblog Nieuw-Zeeland

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Nieuw-Zeeland met u.


Bekijk alle berichten


Onze online landenpresentaties

Onze reisspecialisten informeren u uit eigen ervaring over de mooiste routes en bezienswaardigheden. U kunt uw vragen via de chat aan ons stellen. Meld u nu aan en mis geen enkele tip.

10 december 2020Nieuw-Zeeland
Aanvang: 19:30 uur Locatie: Online
Online

U ontvangt na aanmelden een bevestigingsmail met daarin een link om de presentatie te bekijken.


Info & aanmelden


Staat uw bestemming er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


 
please chat with me