• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Japanse Alpen

De Japanse Alpen zijn een bergketen in Japan die het eiland Honshu in tweeën deelt. Het is een aaneenschakeling van verschillende berggebieden in het hart van Japan, waarvan sommige bergen boven de 3000 meter uitrijzen. Het is een gebied waarin u goed kunt wandelen en van magnifieke vergezichten kunt genieten in ieder seizoen. Er zijn wintersportgebieden in de regio bij Nagano en ook historische steden met overblijfselen uit de tijd van de samoerai.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing Travel

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Japanse Alpen compleet te maken.

Fietsen langs wasabi- en rijstvelden

In de prachtige Japanse Alpen vindt u de stad Matsumoto, met een indrukwekkend kasteel uit de tijd van de samoerai, traditionele straatjes met sake-brouwerijen en leuke restaurantjes waar u de lokale soba-noedels kunt proeven. De stad is omgeven door uitgestrekte wasabi- en rijstvelden en u kunt er geweldig fietsen.

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Japanse Alpen

De Japanse Alpen zijn een bergketen in Japan die het eiland Honshu in tweeën deelt. Het is een aaneenschakeling van verschillende berggebieden in het hart van Japan, waarvan sommige bergen boven de 3000 meter uitrijzen. Het is een gebied waarin u goed kunt wandelen en van magnifieke vergezichten kunt genieten in ieder seizoen. Er zijn wintersportgebieden in de regio bij Nagano en ook historische steden met overblijfselen uit de tijd van de samoerai.Reisblog Japan

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Japan met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me