• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Trinidad

Trinidad ligt in het centrale deel van Cuba en is een echte must see tijdens uw vakantie in Cuba. Trinidad is gesticht in 1514 en is een van de meest gefotografeerde steden van Cuba. Het is een beeldschoon stadje; u vindt er vele Spaans-koloniale overblijfselen en in het oude centrum zijn vele kleine, smalle en gezellige klinkerstraatjes.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Trinidad compleet te maken.

Salsa Workshop in Trinidad

U krijgt een uur Salsa-les van een professionele docent in een lokatie in het centrum van Trinidad. De lessen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. Geniet van deze Salsa-les en waag daarna 's avonds een dansje met de locals bij Rincon de la Salsa of Casa de la Musica!

Indicatieprijs 20,- p.p. | Meer info >

Topes de Collantes

De tour begint in de ochtend, waar u met een tweetalige gids (Spaans en Engels) vanuit Trinidad door de bergen van Topes de Collantes rijdt (20km).  Wanneer u het nationaal park betreedt zult u ongeveer 3 km te voet afleggen naar de rivierwaar u de prachtige waterval 'El Salto Del Cuburni' zult bewonderen. Deze waterval valt van een 62 meter hoge rots in een natuurlijk bad waar u heerlijk kunt zwemmen. Als u geluk hebt bent u getuige om de Tocororo, Cuba’s nationale vogel, te bewonderen.

Indicatieprijs 54,- p.p. | Meer info >

Kookworkshop in Trinidad

Een geweldig idee als je de Cubaanse smaken thuis wilt kunnen herbeleven. De workshop is in groepsverband, met maximaal 10 personen. Hoewel Cuba niet bekend staat om zijn fijne culinaire aanbod, zijn de smaken van de gerechten heerlijk. Tijdens een workshop van 2 uur wordt een maaltijd bereid waarvan u samen met de chef kunt genieten. Gerechten zoals arroz congris, cerdo asado, frijoles negros en yuca con mojo zullen niet langer een mysterie zijn!

Indicatieprijs 38,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Trinidad

Trinidad ligt in het centrale deel van Cuba en is een echte must see tijdens uw vakantie in Cuba. Trinidad is gesticht in 1514 en is een van de meest gefotografeerde steden van Cuba. Het is een beeldschoon stadje; u vindt er vele Spaans-koloniale overblijfselen en in het oude centrum zijn vele kleine, smalle en gezellige klinkerstraatjes. Trinidad is omgeven door een prachtige omgeving: in het achterland ligt het berggebied de Sierra Escambray en op ca. 10 kilometer ligt het strand van Playa Ancon, een lang schiereiland waar diverse strandhotels liggen.


Hotels in Trinidad

Wij bieden diverse hotels aan in Trinidad maar ook in Playa Ancon.
Bekijk ons aanbod van hotels in Trinidad >


Bezienswaardigheden in Trinidad

Houdt uw camera gereed want in het oude centrum van Trinidad zijn talrijke bezienswaardigheden:

Plaza Mayor

Dit is het centrale plein met een mooi park en Spaans-koloniale gebouwen rondom het plein.

Casa de la Musica

Hier treden elke avond artiesten op die u voorzien van Cubaanse livemuziek en dans. U kunt de artiesten bewonderen vanaf het terras of de trappen waar locals en toeristen zich gezamenlijk mengen.

La Chanchanchara

Dit is een gezellige bar met livemuziek waar u de gelijknamige cocktail kunt drinken; een echte 'afrodisiac' als u de locals mag geloven

Playa Ancon

Op dit schiereiland op ca. 10 kilometer van het centrum, ligt een schitterend strand met vele resorts direct aan zee.

National Park Topes des Collantes

Dit is een prachtig natuurgebied in de bergen van de Sierra Escambray, in het achterland van Trinidad, waar u mooie wandelingen kunt maken en onder een waterval kunt zwemmenReisblog Cuba

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Cuba met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me