Lees alles over reizen in deze tijd en de drukte op Schiphol

Vakantie Caribbean

Ieder eiland in de Caribbean is uniek. Geniet van een heerlijke zonvakantie op de hagelwitte stranden, maar laat u ook verrassen door de bijzondere cultuur en natuur van ieder eiland.

Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing Travel

Onze bestemmingen in de Caribbean

Daarom een kwaliteitsreis naar de Caribbean met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Leguaan

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Anouk Vial

Reisspecialist Caribbean

Reisinformatie Caribbean

Wuivende palmbomen, uitgestrekte stranden, azuurblauwe zee en altijd een stralende zon. Dat zijn de belangrijkste kenmerken voor een vakantie Caribbean. De Caribische eilanden hebben in dat opzicht veel gemeen, maar cultureel, historisch en qua natuur zijn er toch interessante verschillen. Elke bestemming is uniek en wat ons betreft zeker een bezoek waard!

Aruba

Vier een ontspannen vakantie op Aruba. De witte zandstranden van Aruba zijn breed en langgerekt. Ga duiken, snorkelen of zeilen op de Caribische zee. Daarnaast is Aruba een ideale bestemming om met kinderen te bezoeken.
Lees meer over een vakantie Aruba

Bonaire

Bent u een echte duikliefhebber? Duik dan naar het prachtige koraalrif van Bonaire. Dit eiland is kleurrijk door de vrolijke gele huisjes, de witte zoutvlaktes en natuurlijk de felroze flamingo’s.
Lees meer over een vakantie Bonaire

Curaçao

Zon, zee, strand én cultuur, dat zijn de ingrediënten van een vakantie Curaçao. Naast de kleurrijke hoofdstad Willemstad, zijn er langs de zuidkust mooie baaien te vinden, zoals Blauw Baai.
Lees meer over een vakantie Curaçao

Cuba

Cuba is prachtig! Maak een rondreis en u staat versteld van de bijzondere cultuur, geschiedenis, muzikaliteit en natuur die het land te bieden heeft. Tip: laat u rondrijden in een oldtimer en ga terug naar de jaren ’50 in de stad Havana.
Lees meer over een vakantie Cuba

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip missen?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.