Ontdek het culinaire Victoria – Victoria

Victoria heeft een rijke culinaire keuken en mocht u interesse hebben in goed eten dan kunt u maar liefst kiezen uit een van drie onderstaande tours;

Eat Like an Canadian
Van lokale ingredienten tot historische gerechten, deze tour gaat dieper in op hoe u de Canadeese culinaire cultuur het beste kunt ervaren. U neemt een duik in de lokale keuken en leert ook meer over de iconische bezienswaardigheden zoals de parlementsgebouwen, Steamship terminal en het Empress Hotel.

Downtown Food & City Tour
Deze wandeling neemt u mee naar de verborgen culinaire plekjes van Victoria. Van zoet naar hartig en van charcuterie tot een lokaal wijntje; niets wordt overgeslagen. Alle stopjes zijn bij kleine ondernemingen die vooral bekend zijn bij de locals. Ondertussen komt u ook meer te weten over de Inner Harbour, Fort Street en The Royal Theatre.

Het moderne Chinatown & Geschiedenis Tour
De wandeling combineert een geschiedenisles met de moderne, lokale keuken. U bezoekt de gezellige Victoria Public Market, het iconische Chinatown en Market Square. Ook bezoekt u Fan Tan Alley en het historische Fisgard Street.