Rondreis naar Dubai

Noem Dubai extreem, noem het bizar; hoe je het ook noemt, het is en blijft een fascinerende stad wat continue in ontwikkeling is en waar je alles overal op ieder uur van de dag tot je beschikking hebt. In Dubai is eigenlijk niks te gek, en dát willen we u laten zien tijdens een rondreis naar Dubai.

Bart Pomp
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Dubai met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Privévervoer tussen luchthaven en hotel
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Op safari in de woestijn bij Dubai

Onze bestemmingen voor een rondreis naar Dubai

Dubai heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de meest geliefde reisbestemmingen in het Midden-Oosten. Op nog geen zeven uur vliegen vanaf Amsterdam waant u zich in een geheel andere wereld. In hoog tempo zijn prachtige wijken ontwikkeld, met elk een geheel eigen karakter en aanblik. Wie naar Dubai afreist, zal merken dat iedere wijk een geheel eigen land op zichzelf kan zijn. Wijken die naast elkaar liggen, kunnen dan ook enorm van elkaar verschillen.

Rondreis naar Dubai op maat

Zoals u kunt zien, valt er tijdens een reis naar Dubai enorm veel te beleven. Bij Tenzing Travel streven we ernaar om elke reis perfect te maken voor alle soorten reizigers. We weten dat dan ook niet elke reis hetzelfde kan zijn. Om ervoor te zorgen dat uw reis volledig aansluit bij uw wensen, nodigen we u graag uit voor een telefonisch persoonlijk gesprek. Hierdoor kunnen onze reisspecialisten een unieke Dubai vakantie voor u samenstellen. We geven graag advies en denken met u mee over de verschillende mogelijkheden, gebaseerd op onze uitgebreide kennis en ervaring.

Wilt u nog meer informatie of extra inspiratie opdoen? In onze blogs over het Midden-Oosten (waaronder ook dus Dubai) delen onze reisspecialisten tips, bijzondere activiteiten en unieke verblijfplaatsen.

Kamelen in de woestijn bij Dubai

Kamelen in de woestijn bij Dubai

Burj al Arab, Dubai

Burj al Arab, Dubai

Souk Al Bahar, Dubai

Souk Al Bahar, Dubai

Skyline van Dubai

Skyline van Dubai

Jumeirah Beach, Dubai

Jumeirah Beach, Dubai

Wat vinden onze reizigers?

Bekijk alle reviews op Trustpilot en Google

Reisinformatie Dubai

  • Over onze reizen
  • FAQ

De basis van een op maat gemaakt reis naar Dubai

Staat u open voor een onvergetelijke en spectaculaire ervaring in Dubai? Onze deskundige reisspecialisten staan klaar om er alles aan te doen om het een rondreis te maken die u nooit meer zal vergeten. Met een persoonlijke benadering en zorg voor al uw wensen levert Tenzing Travel een reiservaring die al uw verwachtingen zullen overtreffen:

Unieke belevingen inbegrepen

Tenzing Travel zorgt ervoor dat elke reis vol zit met bijzondere ervaringen. Dit kan variëren van privé-excursies met lokale experts tot bijzondere ontmoetingen met inheemse gemeenschappen tijdens een avontuurlijke woestijnsafari. Deze unieke belevenissen voegen een extra dimensie toe aan uw reis en maken uw rondreis door Dubai onvergetelijk.

Verblijven die een ervaring op zich zijn

Tenzing Travel verzorgt verblijven op A-locaties in de stad en in de woestijn. Van historische hotels in de oude stad tot luxueuze resorts langs de kust bij Jumeirah Beach, Deze verblijven laten u genieten van de essentie van dit Emiraat.

Comfortabele huurauto (all inclusive)

Het is geen must, maar desgewenst kunt u met een huurauto de omgeving van Dubai comfortabel verkennen met Tenzing Travel. U krijgt een all-inclusive huurauto die u de vrijheid geeft om op uw eigen tempo door het land te reizen. Brandstof, verzekeringen en andere bijkomende kosten zijn inbegrepen, waardoor uw reis zonder zorgen verloopt.

Ideaal reistempo voor een optimale ervaring

Tenzing Travel zorgt ervoor dat uw reisschema in Dubai perfect is afgestemd op uw wensen en de bijzonderheden van de bestemming. Of u nu de historische schatten van  in Bur Dubai wilt ontdekken, de Dubai Creek per dhow wilt verkennen of gewoon wilt genieten van de prachtige zandstranden, het reistempo is optimaal voor een diepgaande ervaring.

Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld

Met Tenzing Travel hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Deskundige reisspecialisten nemen alle aspecten van uw reisbeleving over, van het plannen van uw route en het selecteren van accommodaties tot het regelen van excursies en transfers. Dit betekent dat u volledig ontspannen kunt reizen en zich kunt richten op het genieten van uw bestemming.

Veelgestelde vragen

Wat is het tijdsverschil tussen Nederland en Dubai?

In Dubai is het 2 uur later dan in Nederland, ongeacht of het zomer- of wintertijd is.

Hoe reis ik het beste naar Dubai?

Vliegen is de manier om Dubai te bereiken. De internationale luchthaven van Dubai, Dubai International Airport, is zeer goed bereikbaar. Er zijn meerdere directe vluchten vanuit Nederland naar Dubai.

Welke bezienswaardigheden mag ik niet missen in Dubai?

Dubai biedt een breed scala aan bezienswaardigheden, waaronder de Burj Khalifa, Dubai Mall, en de Palm Jumeirah.

Zijn er benodigde vaccinaties voor een reis naar Dubai?

Raadpleeg voor de meest actuele gezondheidsadviezen een medische professional. Uw huisarts, de GGD en KLM Health Services zijn goede bronnen voor reisadvies op maat.

Welke talen worden er in Dubai gesproken?

De officiële taal in Dubai is Arabisch, maar Engels wordt wijdverspreid gesproken en begrepen.

Welke valuta wordt er gebruikt in Dubai?

De munteenheid in Dubai is de VAE-Dirham (AED). U kunt de actuele wisselkoersen vinden op financiële websites zoals www.valuta.nl.

Welke documenten heb ik nodig voor een rondreis door Dubai?

Een geldig paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is na uw vertrek uit Dubai is vereist. Nederlandse en Belgische paspoorthouders hebben over het algemeen geen visum nodig voor een kort verblijf.

Hoe is het klimaat in Dubai?

Dubai heeft een woestijnklimaat met zeer warme zomers en mildere winters. De temperaturen kunnen oplopen tot boven de 40º C in de zomer. Het is dus raadzaam om goed voorbereid te zijn op de hitte.