Rondreis Lapland

Bij wie staat een reis in Lapland niet op de bucketlist? Dit is een once in a lifetime ervaring! Wat dacht u van een huskysledetocht, slapen in een glazen iglo waar vanuit u het noorderlicht kunt zien, ijsvissen of een sneeuwscootertocht?

Esmée Ekel
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis reis Lapland met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Privévervoer tussen luchthaven en verblijf
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Hotel Jeris

Onze bestemmingen voor een rondreis door Lapland

De winters in Nederland zijn al jarenlang niet meer heel streng. Geen sneeuwval is eerder regel dan uitzondering. In het hoge noorden van Finland, oftewel Fins Lapland, is dit anders. De eerste sneeuwvlokken vallen hier rond oktober, wanneer de temperatuur begint te dalen en meren beginnen te bevriezen. Tot aan april zijn de groene heuvels gehuld in een dikke pak sneeuw. Hoe mooi Finland ook is in de zomer, in de winter wordt het land omhuld met een unieke magische charme.

Bent u al overtuigd? Neem dan een kijkje bij onze voorbeeldreizen, die een goede indruk geven van wat er mogelijk is. Uiteraard kunt u deze verlengen en op allerlei manieren aan uw wensen aan laten passen. Zo wordt uw vakantie naar Lapland er een om nooit te vergeten!

Uw droomreis op maat naar Lapland

In Lapland verblijft u over het algemeen tijdens de gehele reis in dezelfde accommodatie. Vanuit dit verblijf verzorgen wij naar wens iedere dag prachtige georganiseerde excursies. Kies voor een tocht per sneeuwscooter of voor een sleetocht met husky’s en rendieren, ga ijsvissen of maak een wandeling op sneeuwschoenen. Skiën behoort ook tot de mogelijkheden, evenals het bewonderen van het noorderlicht. Een once-in-a-lifetime ervaring! Laat u vooral ook nog inspireren door onze blogs over Lapland, waarin we tips, bijzondere activiteiten en unieke overnachtingen hebben opgenomen.

In de spotlights

Sfeerimpressie: vakantie Lapland

Huskysledetocht

Huskysledetocht

Noorderlicht in Lapland

Noorderlicht in Lapland

Rendieren

Rendieren

Icebreaker Cruise

Icebreaker Cruise

Wat vinden onze reizigers?

Bekijk alle reviews op Trustpilot en Google

Reisinformatie Lapland

  • Over onze reizen
  • FAQ

De basis van een op maat gemaakt rondreis door Lapland

Bent u klaar voor een onvergetelijke rondreis door Lapland? Onze ervaren reisspecialisten staan klaar om uw droomreis te realiseren en al uw wensen mee te nemen. We bieden een persoonlijke touch en kunnen de reis tot in de puntjes voor u personaliseren. Onze kwaliteitspijlers waarborgen een zorgeloze en betoverende ervaring

Verblijven op locaties die een ervaring op zich zijn

Elke rondreis door Lapland omvat bijzondere overnachtingen op toplocaties. Deze zorgvuldig geselecteerde verblijven zijn op zichzelf al een unieke ervaring en dragen bij aan een onvergetelijke reis, samengesteld door onze reisspecialisten.

Privévervoer tussen luchthaven en verblijf

Privévervoer van de luchthaven naar uw verblijf is onmisbaar tijdens uw rondreis door Lapland. Veiligheid en comfort staan voorop, en daarom zorgen we ervoor dat u kunt genieten van zorgvuldig geselecteerd privévervoer. Zo kunt u zorgeloos en veilig de prachtige bestemmingen van Lapland ontdekken.

Het ideale reistempo voor een optimale ervaring

Op zoek naar een reis naar Lapland? Bij Tenzing Travel houden we extra goed rekening met de afstanden tussen de verschillende bestemmingen die u in Lapland zult bezoeken. Op deze manier kunnen we garanderen dat u niet te lang onderweg bent en genoeg tijd heeft om op de bestemmingen alles te zien en ervaren wat u wilt. Uw Lapland-avontuur wordt zorgvuldig gepland voor een onvergetelijke ervaring.

Altijd een unieke beleving inbegrepen

Bij al onze rondreizen door Lapland is minstens één onvergetelijke ervaring inbegrepen. Een reis is namelijk niet compleet zonder een memorabele activiteit. Of het nu gaat om een sledetocht achter rendieren of husky’s of het bewonderen van het Noorderlicht, we garanderen u van een adembenemend avontuur.

Overnacht op A-locaties

Geniet van een vakantie op A-locaties in Lapland met Tenzing Travel! We selecteren zorgvuldig de meest bijzondere verblijven op de mooiste plekken in Lapland. U wordt omgeven door de adembenemende natuur, terwijl het comfort en de luxe van uw accommodatie uw reiservaring naar een hoger niveau tillen. Ervaar het beste van Lapland op de meest prachtige locaties en creëer blijvende herinneringen aan uw unieke Lapland-ervaring.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten betreft het klimaat in Fins Lapland?

Finland kent een gematigd landklimaat. De zomers zijn droger en warmer, evenals korter, dan in Nederland. De lente en de herfst zijn kort. In de wintermaanden kan het erg koud worden, zeker boven de Noordpoolcirkel. Lapland is voor een groot deel van het jaar met sneeuw bedekt.

Moet ik me laten inenten voor mijn vertrek naar Fins Lapland?

Voor Finland zijn geen inentingen nodig.

Welke reisdocumenten zijn benodigd voor Fins Lapland?

U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Voor een bezoek aan Finland heeft u geen visum nodig.

Kan ik water uit de kraan drinken in Lapland?

Op vakantie naar Lapland? Goed nieuws! Het kraanwater is van uitstekende kwaliteit en veilig om te drinken. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie naar Lapland en gehydrateerd blijven met verfrissend kraanwater.

Met welke valuta betalen ze in Fins Lapland?

Tijdens uw vakantie naar Lapland kunt u gemakkelijk betalen met euro, net als in Nederland. Het is handig om te weten dat Finland het enige Scandinavische land is waar men niet met een kroon betaalt. Euro’s worden in het hele land geaccepteerd, en ook de 1 en 2 cent muntstukken worden gebruikt. Bovendien zijn er voldoende geldautomaten beschikbaar, zodat u geld kunt pinnen en zonder zorgen kunt genieten van uw verblijf in Lapland.