• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Purmamarca & Humahuacavallei

De Humahuacavallei is een canyonachtige vallei met steile hellingen van uiteenlopende steensoorten, die bij lage zon prachtige kleuren krijgen. De meeste bezoekers logeren in Purmamarca, ook al zo’n adobedorpje. Buiten het dorp ligt de Cerro de las Siete Colores, oftewel de berg van de zeven kleuren.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Purmamarca & Humahuacavallei

De Humahuacavallei begint bij Jujuy, ten noorden van Salta en loopt helemaal door tot de Boliviaanse grens. Het is een canyonachtige vallei met steile hellingen van uiteenlopende steensoorten, die bij lage zon prachtige kleuren krijgen. In de groene valleibodem liggen de veldjes van de indianendorpen en groeien overal kandelaar- of zuilcactussen. De huizen in de dorpen zijn traditioneel van zand, water, klei en organische materialen als planten en mest en liggen dicht op elkaar in de straatjes rondom het dorpsplein met de kerk. Op marktdagen is het een drukte van belang en wordt het plein een bonte kleurenpracht.
De meeste bezoekers logeren in Purmamarca, ook al zo’n adobedorpje. Buiten het dorp ligt de Cerro de las Siete Colores, oftewel de berg van de zeven kleuren. Het is woestijngebied met prachtig gekleurde bergen, die op hun mooist zijn in het strijklicht van de zon.Reisblog Argentinië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Argentinië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me