• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Watervallen van Iguaçu

Een echte aanrader is de excursie 'Gran Aventura'; eerst een jeeptour door de jungle en dan in een grote zodiac over zes kilomter de rivier afzakken tot aan de watervallen.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Watervallen van Iguassu

De watervallen van Iguaçu behoren tot de mooiste ter wereld. Ook als je Victoria of Niagara al gezien hebt, dan nog moet je hiernaar toe.

Watervallen van Iguaçu, een natuurwonder

Foz do Iguaçu ligt in het uiterste zuidwesten van Brazilië, op de grens met Argentinië. Een natuurwonder, dat geen enkele reiziger mag missen. Het water van de 275 watervallen valt zo’n 80 meter naar beneden. Soms in één keer, soms trapsgewijs. Dat lijkt niet zo indrukwekkend, maar niets is minder waar. Als de watervallen ruim een kilometer breed zijn en er eilandjes tussen liggen is dat heel indrukwekkend. Er zijn overal looppaden boven- en onderlangs, gemaakt met steigers.


De watervallen ontdekken

Tijdens een zodiactochtje kom je heel dicht bij de waterval. De watervallen liggen midden in de subtropische planten wereld vol vlinders en tropische vogels. Erg leuk is het om met het treintje naar de verst weggelegen en hoogste waterval te gaan: de Duivelskeel. Dan beleeft u de watervallen op hun best!


Argentijnse kant en Braziliaanse kant

Het bezoek aan de watervallen is altijd opgedeeld in twee aparte excursies: voor de Argentijnse kant van de watervallen en voor de Braziliaanse kant. Het doet er niet toe aan welke kant van de rivier u verblijft. De grenspassage is een snelle formaliteit.Reisblog Brazilië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Brazilië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me