• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Bogotá

Hoog in de Andes ligt deze levendige metropool met als centraal middelpunt het aangename stadshart 'La Candelaría'. Kleurrijk met smalle geplaveide straten, bloemrijke patio’s, mooie huizen en pleinen.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Bogotá

Hoog in de Andes ligt deze levendige metropool met als centraal middelpunt het aangename stadshart ‘La Candelaría’. Kleurrijk met smalle geplaveide straten, bloemrijke patio’s, mooie huizen en pleinen.


Bezienswaardigheden Bogotá

Er heerst een gezellige sfeer in het stadshart van Bogotá: La Candelaria. Wij zetten de echte aanraders voor u op een rijtje:

Diverse uitgaansgelegenheden

Overdag nodigen leuke cafeetjes, kunstateliers en musea u uit. Het nachtleven is bruisend en speelt zich af in chique bars en trendy dance clubs in de wijk Zona T in Noord-Bogotá.

Het Goudmuseum

Het Goudmuseum is een echt museum van het goud: alleen maar gouden voorwerpen, daterend uit de precolumbiaanse culturen. Schitterend en uniek in Zuid-Amerika.

Boteró Museum

Het Boteró Museum heeft met een fantastische collectie moderne kunst die de beroemde kunstenaar in de loop van zijn leven heeft verzameld. Naast de Picasso’s, Matisse, Henry Moore en Giacometti’s  zijn er natuurlijk de zalen met zijn eigen schilderijen en beelden.

Monserrate

Hooggelegen in de wijk La Candelaría staat de kerk Monserrate. Hier heeft u een geweldig panorama over de stad. Bij zonsopgang en zonsondergang is het uitzicht geweldig. U bereikt de Monserate per kabelbaan of tandrandbaan.
Reisblog Colombia

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Colombia met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me