• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Cali

Cali is de hoofdstad van de salsa-muziek. Het is na Bogotá de grootste stad van het land en de meest welvarende. Het trekt al jaren muziek- en dansliefhebbers uit de gehele wereld naar de grote salsatecas, naar de kleine salsabars in de binnenstad en naar de festivals.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Cali

Cali is de hoofdstad van de salsa-muziek. Het is na Bogotá de grootste stad van het land en de meest welvarende. Het trekt al jaren muziek- en dansliefhebbers  uit de gehele wereld naar de grote salsatecas, naar de kleine salsabars in de binnenstad en naar de festivals.

Muziek alom, in de taxi’s, op de radio en in de bars. Bepaald geen straf dus om hier een overbruggingsnacht te hebben na aankomst van de KLM-vlucht op voor de thuisreis. In de binnenstad staan – zoals overal in de Zuidamerikaanse koloniale steden – de mooie kerken en pronkgebouwen van de overheid. Het Museo del Oro (Goudmuseum) is voor de cultuurliefhebber een must, het doet bijna niet onder voor het gelijknamige museum in Bogotá.
Reisblog Colombia

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Colombia met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me