• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Arenal Vulkaan Nationaal Park

Wanneer u de indrukwekkende Arenal vulkaan wilt bezoeken, dan kunt u dit het best doen vanuit het dorp La Fortuna. Wanneer u in het dorp bent, ziet u de vulkaan met de perfecte kegelvorm al liggen. Eenmaal aangekomen in het nationaal park kunt u heerlijk relaxen in de warmwaterbronnen en de natuurlijke thermale baden.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Arenal Vulkaan Nationaal Park compleet te maken.

Arenal Hanging Bridges

Wandel over de verschillende hangbruggen en zie talloze vogels en misschien wel apen en luiaards van dichtbij. Dichterbij de natuur komt u niet! Ook het uitzicht op de imponerende Arenal vulkaan is een hoogtepunt van deze tour.

Indicatieprijs 80,- p.p. | Meer info >

Help een handje bij de locals

Een kleine hut in de achtertuin van het huis doet dienst als werkplek. Het kan zijn dat u houten vuilnisbakken maakt, deze schildert en ophangt om de buurt schoon en aantrekkelijk te houden. Een andere mogelijke taak is het bouwen van een groente-tuintje, dat wordt geschonken aan lokale scholen. De scholen gebruiken de producten voor de schoolmaaltijden. Wanneer het werk voorbij is, zult u nog genieten van een traditionele lunch. U zult vertrekken met het gevoel dat u een bijdrage heeft geleverd aan deze lokale gemeenschap.

Indicatieprijs 67,- p.p. | Meer info >

Sky Tram & Sky Trek Arenal

Uw tour begint met de Sky Tram, een open gondel, die u omhoog brengt naar een uitkijkpunt met fantastisch uitzicht. Hier begint het zweefavontuur; u vliegt en glijdt over verschillende ziplines, van boom naar boom, langzaamaan weer naar beneden.

Indicatieprijs 85,- p.p. | Meer info >

Paardrijden naar de La Fortuna waterval

De tour begint met een 1.5 uur durende paardrijdtocht. U rijdt dwars door het Costa Ricaanse platteland, langs boerderijen en velden. Uw gids leidt de weg. Daarna stapt u af en loopt u zo’n 600m naar de prachtige La Fortuna Waterval, die zich in een weelderig groene omgeving bevindt. De 65 meter hoge waterval komt uit in een poeltje, waarin u ook even kunt afkoelen.

Indicatieprijs 92,- p.p. | Meer info >

Arenal Volcano Hike

Wandel door de bossen, bewonder het prachtige gelijknamige meer, zie hoe de lava stroomde (de vulkaan is niet langer actief) en hoe de omgeving die ooit verwoest werd door de vulkaan nu weer opbloeit. Uiteraard aanschouwt u de vulkaan zelf ook in volle glorie!

Indicatieprijs 79,- p.p. | Meer info >

Pure Trek Canyoning Tour

U wordt opgehaald bij uw hotel met een 4x4 Truck en via een bergweg naar de eerste ranch gebracht. De adrenaline tour begint na een korte wandeling door het weelderige regenwoud en de eerste veiligheidsinstructies. Vanaf verschillende hoogtes (tussen 13 en 55 meter) kunt u abseilen, tussen watervallen en een hoge kloofwand. Een nat pak zit er zeker in, dus sneldrogende kleding is een aanrader. Na het beklimmen van de kloofwand zweeft u 25 meter! U wandelt op prachtige paden in de Canyon. Aan het einde van de tour brengt de truck u naar een mooie plek met spectaculair uitzicht op de Arenal vulkaan waar u geniet van een typische lunch. In deze omgeving kunt u vele vogels en tropische bloemen bewonderen. Na de lunch keert u terug naar uw hotel. De minimum leeftijd voor deze excursie is 5 jaar.

Indicatieprijs 95,- p.p. | Meer info >Reisinformatie Arenal Vulkaan Nationaal Park

Wanneer u de indrukwekkende Arenal vulkaan wilt bezoeken, dan kunt u dit het best doen vanuit het dorp La Fortuna. Wanneer u in het dorp bent, ziet u de vulkaan met de perfecte kegelvorm al liggen. Eenmaal aangekomen in het nationaal park kunt u heerlijk relaxen in de warmwaterbronnen en de natuurlijke thermale baden.


La Fortuna

Terug in La Fortuna waant u zich in een wildwestfilm. Cowboys met lasso’s en machetes bepalen hier het straatbeeld. Een bezoek aan de Arenal vulkaan en haar prachtige omgeving doen u nog vaak terugdenken aan uw rondreis Costa Rica.Reisblog Costa Rica

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Costa Rica met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me