• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Monteverde National Park

Een bezoek aan het Monteverde Nevelwoud is als een sprookje. Het bos wordt dan ook wel ‘het sprookjesbos van Costa Rica’ genoemd. De geheimzinnige mist die altijd in dit woud hangt, zorgt voor een mysterieuze sfeer.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Monteverde National Park compleet te maken.

Walking Tour Cloud Forest Reserve

Het Monteverde National Park wordt door de Costa Ricanen als een van de zeven wonderen van het land beschouwd. De gids vertelt u gedurende de 4 uur durende wandeling alles over de bloeiende planten, kwetterende vogels (waaronder de Quetzal!) en kleurrijke dieren om u heen.

Indicatieprijs 74,- p.p. | Meer info >

Night tour in the Cloud Forest

Dit is namelijk hét moment waarop de dagdieren actief op zoek gaan naar een slaapplaats, terwijl de nachtdieren juist aan hun activiteiten beginnen. Kijk goed om u heen, wie weet ziet u luiaards, stekelvarkens, kleurrijke vogels en kwakende kikkers.

Indicatieprijs 32,- p.p. | Meer info >

Selvatura Hanging Bridges

De bruggen zijn gemakkelijk toegankelijk en de langste brug is 170 meter lang. Deze wandeltour door het regenwoud ervaart u als een vogelvlucht over de kap van het geheimzinnige nevelwoud. 

Indicatieprijs 39,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Monteverde National Park

Een bezoek aan het Monteverde Nevelwoud is als een sprookje. Het bos wordt dan ook wel ‘het sprookjesbos van Costa Rica’ genoemd. De geheimzinnige mist die altijd in dit woud hangt, zorgt voor een mysterieuze sfeer.

Wandelingen in het Monteverde Nevelwoud zijn dan ook een belevenis op zich. In dit bos groeien de mooiste boomsoorten en de meest exotische planten, waaronder wilde orchideeën en bromelia’s. In deze wildernis spot u ook uiteenlopende diersoorten, zoals de Quetzal, de heilige vogel van de Azteken, hij staat namelijk symbool voor de Azteekse god van de wind. Met hun bloedrode borst vallen de prachtige vogels erg op in het groene woud. Deze rode borst zouden de vogels volgens de legende hebben gekregen toen zij de gewonde Maya-indianen beschermden na de overmeestering door de Spanjaarden. Het indianenbloed spatte op de borst van de Quetzals en ging nooit meer weg.Reisblog Costa Rica

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Costa Rica met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me