• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Vakantie Puerto Viejo de Sarapiquí

Maar op twee uur rijafstand van San José ligt Puerto Viejo de Sarapiquí, een plaats aan de oevers van de Sarapiquí rivier, omgeven door weelderige groene bossen en ananas- en bananenplantages. Een onvolprezen natuurgebied op korte afstand van de Caraïbische kust. Een uitstekende bestemming voor avontuurlijke toeristen en natuurliefhebbers. Rondom Puerto Viejo liggen verscheidene natuurparken zoals Braulio Carillo National Park, een ruig berglandschap van uitgedoofde vulkanen en nevelwoud.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing Travel

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Puerto Viejo de Sarapiquí compleet te maken.

Sarapiquí Rafting Tour

Gaat u voor het eerst raften of gaan er kinderen mee? Puerto Viejo de Sarapiquí is de ideale plek voor beginners en families! Na een korte instructie gaat u het water op, waarbij rustige stukken en stroomversnellingen elkaar afwisselen. Daar waar de rivier het toelaat, ziet u een overvloed aan exotische dieren aan de oevers. De minimum leeftijd voor deze excursie is 9 jaar.

Indicatieprijs 60,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Puerto Viejo de Sarapiquí

Maar op twee uur rijafstand van San José ligt Puerto Viejo de Sarapiquí, een plaats aan de oevers van de Sarapiquí rivier, omgeven door weelderige groene bossen en ananas- en bananenplantages. Een onvolprezen natuurgebied op korte afstand van de Caraïbische kust. Een uitstekende bestemming voor avontuurlijke toeristen en natuurliefhebbers. Rondom Puerto Viejo liggen verscheidene natuurparken zoals Braulio Carillo National Park, een ruig berglandschap van uitgedoofde vulkanen en nevelwoud.Reisblog Costa Rica

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Costa Rica met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me