• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Rincon de la Vieja National Park

Dé must-see van dit nationale park is de gelijknamige actieve vulkaan. Een wandeltocht op en rond deze vulkaan is een geweldige ervaring.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Rincon de la Vieja National Park compleet te maken.

Canopy Tour by Cañon de la Vieja Lodge

Voel de adrenaline door uw lichaam stromen, wanneer u van een van de 16 platformen springt en al ziplinend naar het volgende platform zweeft. Geniet ondertussen van de prachtige uitzichten die de kloof van de Colorado River biedt. De natuur is hier prachtig! De lengte van de ziplijnen varieert van 150 tot 360 meter en ze zijn tot 45 meter hoog. Deskundige gidsen voorzien u van een veiligheidsuitrusting en instructies. Minimum leeftijd voor deze excursie is 4 jaar.

Indicatieprijs 45,- p.p. | Meer info >

Colorado River Rafting Tour

Al duizenden jaren lang baant de Colorado River zich vanaf de Rincon de la Vieja vulkaan een weg door gesteenten. Op sommige plekken is de ontstane kloof maar liefst 20 meter diep. De ideale plek voor een wildwateravontuur! Stap in de doki (het bootje) en raft een afstand van 3 kilometer lang. Voordat het raften begint krijgt u veiligheidsinstructies en uitrusting (helm en reddingsvest). Minimum leeftijd voor deze excursie is 5 jaar.

Indicatieprijs 45,- p.p. | Meer info >

Horsebackriding Rincon de la Vieja

Deze rit maakt u samen met een lokale gids, een "Sabanero", zoals de Guanacaste cowboys genoemd worden. U kunt groene valleien, prachtige watervallen en het uitzicht op de vulkaan Rincon de la Vieja bewonderen.

Indicatieprijs 36,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Rincon de la Vieja National Park

Dé must-see van dit nationale park is de gelijknamige actieve vulkaan. Een wandeltocht op en rond deze vulkaan is een geweldige ervaring. U loopt dan langs watervallen en zwavelbronnen en u ziet fumarolen; openingen in de aardkorst waar regelmatig heet water en hete stoom uitgespoten wordt. Een beetje ontspanning tijdens de wandeling? Op de route liggen diverse modderbaden. Terwijl u geniet van een verkwikkend bad ziet u wellicht ook nog verschillende apen en luiaards aan u voorbij gaan. Een waanzinnig gezicht! Een bezoek aan Rincón de la Vieja National Park vormt het hoogtepunt van een rondreis Costa Rica.Reisblog Costa Rica

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Costa Rica met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me