• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Playa Azul

Een waar paradijs, dat is Playa Azul in een paar woorden. Dit strand is nog maar kort geleden opengesteld voor het toerisme en daardoor is het een nog onontdekt pareltje. De frisgroene bossen in de omgeving lenen zich uitstekend voor een stevige wandeling.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReisinformatie Playa Azul

Een waar paradijs, dat is Playa Azul in een paar woorden. Dit strand is nog maar kort geleden opengesteld voor het toerisme en daardoor is het een nog onontdekt pareltje. De frisgroene bossen in de omgeving lenen zich uitstekend voor een stevige wandeling. In de rustige omgeving geniet u van de prachtige zonsondergangen. Ook kunt u de schitterende oase van rust te paard ontdekken. Als u graag een hengeltje werpt zal u zich hier zeker niet vervelen tijdens hun rondreis Costa Rica, want in de vele beken en rivieren zwemmen allerlei bijzondere vissoorten rond.Reisblog Costa Rica

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Costa Rica met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me