• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Chiapa de Corzo

Het lieflijke stadje Chiapa de Corzo heeft een koloniaal verleden en herbergt vele oude kerken, huizen en andere koloniale gebouwen.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReisinformatie Chiapa de Corzo

Het lieflijke stadje Chiapa de Corzo heeft een koloniaal verleden en herbergt vele oude kerken, huizen en andere koloniale gebouwen.

In dit prachtige decor wordt elk jaar van 4 tot 23 januari het Fiesta Grande de Enero gevierd, om de patroonheiligen van de stad te eren, en om hen te danken voor al het goede dat de inwoners van Chiapa de Corzo het afgelopen jaar is overkomen Maakt u in januari een rondreis Mexico? Bezoek dan zeker dit feest in Chiapa de Corzo. Op elke dag van het feest staan er verschillende festiviteiten gepland, zoals het optreden van de ‘Chuntas-dansers’ op 8 januari en de bootparade op 22 januari. Dit doet denken aan de carnavalsoptochten zoals wij die kennen, met confetti en muziekgroepen.Cañon del Sumidero

Ook buiten Chiapa de Corzo is genoeg te beleven. Vlak buiten het stadje is  de kloof Cañon del Sumidero een bezoekje waard. Tijdens een boottocht vaart u tussen de rotswanden van wel een kilometer hoog. Als u goed oplet, spot u hier krokodillen, apen en verschillende soorten vogels. Wilt u het nog spectaculairder? Het is zelfs mogelijk om de kloof van bovenaf te bekijken, vanuit een helikopter of vliegtuigje. Als u het liever rustiger aandoet, dan kunt u een relaxed plekje op het strand opzoeken. In 2009 werd Cañon del Sumidero genomineerd om één van de zeven natuurwonderen van de wereld te worden.Reisblog Mexico

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Mexico met u.


Bekijk alle berichten


Bezoek ons tijdens onze landenpresentaties

Onze reisspecialisten informeren u uit eigen ervaring over de de mooiste routes en bezienswaardigheden. Uiteraard kunt u uitgebreid informatie inwinnen en uw reisplannen met ons bespreken. Meld u snel aan, want vol is vol.

22 augustus 2020Cuba en Costa Rica
Aanvang: 10:15 uur Locatie: Tenzing Travel Shop Amsterdam
Tenzing Travel Shop Amsterdam
Entrada 201
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
- Route
Info & aanmelden


Staat uw bestemming er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


 
please chat with me