• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Mérida

Vanwege de vele witte gebouwen wordt Mérida ook wel ‘de witte stad’ genoemd. De stad werd gesticht door de Spanjaarden, waardoor er een typisch koloniale sfeer hangt. Er zijn vele overblijfselen uit de tijd van de Spaanse overheersers.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Mérida

Vanwege de vele witte gebouwen wordt Mérida ook wel ‘de witte stad’ genoemd. De stad werd gesticht door de Spanjaarden, waardoor er een typisch koloniale sfeer hangt. Er zijn vele overblijfselen uit de tijd van de Spaanse overheersers. In het centrum staan bijvoorbeeld kleurrijke huizen van honderden jaren oud. Dwaal door de smalle steegjes, waar u veel leuke winkeltjes vindt. ’s Avonds geniet u van een typisch Mexicaanse maaltijd in één van de vele restaurantjes. Een aanrader is een typisch Mexicaanse empanada in restaurant ‘La Chaya Maya’. Als u het nachtleven wilt ontdekken zijn er voldoende bars en andere uitgaansgelegenheden. Mérida heeft alles voor een relaxte rondreis Mexico.Reisblog Mexico

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Mexico met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me