• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Yucatan Maya Steden

De Mexicaanse provincie Yucatan staat bekend om de sporen van de oude Mayacultuur. Een rondreis Mexico is niet compleet zonder een bezoek aan de oude Mayasteden van Yucatan. Geniet van de mooie tempels, piramiden en kloosters.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bestemmingen in Yucatan Maya Steden
Reisinformatie Yucatan Maya Steden

De Mexicaanse provincie Yucatan staat bekend om de sporen van de oude Mayacultuur. Een rondreis Mexico is niet compleet zonder een bezoek aan de oude Mayasteden van Yucatan. Geniet van de mooie tempels, piramiden en kloosters.


Chichén Itzá

Het piramidecomplex Chichén Itza is centraal gelegen op het schiereiland Yucatan. De must-see hier is El Castillo, de beroemde zonnetempel met 365 trappen, die staan voor de dagen in een zonnejaar. De tempel is maar liefst 30 meter hoog. Helaas is de tempel niet meer toegankelijk voor publiek. Ook het beeld van Chac Mool is een bezoekje waard.

Lees meer over Chichén Itzá >


Palenque

De Mayastad Palenque is prachtig gelegen in de jungle, en heeft hierdoor een mystieke uitstraling. Een aantal van de prachtige tempels hier zijn voor de toerist te bezoeken. Naast de prachtige Mayatempels heeft Palenque ook schitterende natuur te bieden. Bezoekt u bijvoorbeeld eens de watervallen van Agua Azul en Misol Ha.

Lees meer over Palenque >


Tulum

Een van de bekendste tempelcomplexen van Mexico is fantastisch gelegen op een klif en daarom zeker een bezoek waard tijdens uw rondreis Mexico. Wij hebben de tempels al meerdere malen beklommen en zijn onder de indruk geraakt van het prachtige uitzicht over het strand en de zee. Het strand is een prachtige plek om te wandelen, en de branding hier is een mooie plek om te snorkelen.

Lees meer over Tulum >


Uxmal

Wilt u nog meer tempels zien? Dan is Uxmal een must om te bezoeken tijdens uw Mexico rondreis. Het dorp biedt namelijk maar liefst 150 tempels, waarvan er vele toegankelijk zijn ter bezichtiging. De mooiste zijn volgens ons de Piramide van de Tovenaar en het Nonnenklooster. Hier wordt iedere avond een indrukwekkende ‘Sound & Light show’.

Lees meer over Uxmal >Reisblog Mexico

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Mexico met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me