• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Zo werken wij

Tenzing Travel biedt op maat gemaakte reizen en vakanties op verre bestemmingen met een optimale en concurrerende prijs-kwaliteitverhouding. Dat is ons specialisme, waar wij als touroperator al jaren door de reiswereld voor worden bekroond. Maar, wat doen wij nu precies voor u?
Natalie Hart
Reisspecialist Tenzing Travel

Zijn wij duurder?

Tenzing Travel is geen aanbieder van goedkope pakketreizen. Wij kopen niet in groot volume stoelen en bedden in op populaire toeristische bestemmingen om hiermee vervolgens de markt van 'reisknallers' en 'last-minute-toppers' te betreden. Zoals met veel zaken waarvoor je betaalt, geldt dat kwaliteit een hogere prijs heeft. Wij bieden die kwaliteit, maar waaruit bestaat dit?En wat we niet weten, zoeken we voor u uit.

Kennis van reizen

Wij kennen de meest bijzondere plekjes en de leukste hotels, vertellen u graag over dát ene restaurantje en welke excursie u absoluut niet mag missen. Wij weten hoe het zit met het verzekeren van de auto of camper en adviseren over de best aansluitende vluchten.


Wij houden van eigenwijze klanten!

Maatwerk

Wij leveren geen massaproduct, wij leveren wat u wilt. We luisteren en denken met u mee en er is dus veel ruimte voor eigen inbreng. Het is immers úw reis!
We regelen alles zo voordelig mogelijk voor u

Gemak van boeken

De reiswereld hangt aan elkaar van ingewikkelde boekingssystemen en soms onduidelijke tarieven. Wij boeken zo goedkoop mogelijk voor u in bij onze kwaliteitspartners en onze agenten. Wij verzorgen alle elementen van uw reis, zo heeft u slechts één aanspreekpunt.


Bel ons gewoon wanneer iets niet naar wens is.

Zekerheid

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor uw reis en blijven steeds uw aanspreekpunt. Tijdens uw reis zijn wij voor u natuurlijk 24/7 bereikbaar, maar ook na uw reis horen wij graag van u, mocht daar een aanleiding voor zijn.

Wanneer u contact met ons opneemt, ervaart u direct onze kwaliteit en - naast ons reisadvies en onze boekingsservice - informeren wij u graag over onze werkwijze.


Hierom boeken onze klanten bij ons


Alles was tot in de puntjes geregeld!! Met een gedetailleerde beschrijving van het vervoer, de hotels en wat te doen in de te bezoeken plaatsen.
Ineke


Prijs is iets aan de hogere kant maar daar krijg je excellente service voor terug!
Giel & Nadia


Tenzing heeft mijn reis naar Thailand helemaal waar gemaakt! Alles was super geregeld, contact met de medewerkers was super fijn en iedereen even vriendelijk.
Daniel


allemaal zeer goed geregeld waarbij er goed wordt geluisterd naar de specifieke wensen en er ook goed meegedacht wordt.
M. Heijmans


De voorbereidingen, het beantwoorden van vragen en meedenken van Tenzing Travel was erg fijn.
SuzanneVerre Reizen Nieuwsbrief?

Aanmelden nieuwsbrief

Mevr.     Dhr.


  *
Volg Tenzing Travel ...en blijf op de hoogte van onze reizen, acties en andere leuke weetjes.

please chat with me