• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Waarom kiezen voor Tenzing Travel?

Tenzing Travel is specialist in op maat gemaakte reizen naar verre bestemmingen. Al onze reizen zijn samengesteld op basis van de wensen en het budget van de reiziger. We geven advies uit eigen ervaring en bieden altijd de persoonlijke service die wij zelf ook willen ontvangen. Dat is ons specialisme en daar worden wij als touroperator al jaren door de reiswereld voor bekroond. Maar, wat kunt ú van ons verwachten?

1. Uw wensen als startpunt

Wat verwacht u van de reis? Wat wilt u uitgeven? Waar dient het verblijf aan te voldoen en zijn er bijvoorbeeld bijzondere wensen binnen het reisgezelschap? Wij vragen u niet alleen naar wanneer u wilt vertrekken en met hoeveel personen, maar zijn vooral erg benieuwd naar uw persoonlijke wensen. Zo kunnen wij een reis samenstellen die echt bij u past.

Advies uit eigen ervaring

Wij kennen de meest bijzondere plekjes en de leukste hotels en vertellen u graag welke excursie u absoluut niet mag missen. Wij weten hoe het zit met het verzekeren van de auto of camper en adviseren over de best aansluitende vluchten.2. Een vrijblijvende offerte

Onze uitgebreide en complete offerte is gebaseerd op uw wensen én onze ervaring. We delen onze insider tips, kiezen accommodaties waar wij goede ervaringen mee hebben en zorgen er natuurlijk voor dat de route haalbaar is qua reistijd en tempo. Ons streven is tevens u te verrassen met een voorstel dat uw verwachtingen overtreft. En mocht u nog iets willen wijzigen, dan passen wij de offerte graag voor u aan.

Maatwerk

Wij leveren geen massaproduct, wij leveren wat u wilt. We luisteren en denken met u mee en er is dus veel ruimte voor eigen inbreng. Het is immers úw reis!3. De reis reserveren

Gaat u akkoord met het uitgewerkte reisvoorstel? Hartstikke leuk! Wij gaan direct aan de slag om uw reisonderdelen vast te leggen bij onze (lokale) partners en agenten, die wij kiezen op basis van jarenlange goede ervaringen. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een eerlijke prijs.

Gemak van boeken

De reiswereld hangt aan elkaar van ingewikkelde boekingssystemen en soms onduidelijke tarieven. Wij verzorgen alle elementen van uw reis, zo heeft u slechts één aanspreekpunt.4. Tijdens de reis

Is de tijd aangebroken om op reis te gaan? Ook dan staan wij voor u klaar - zelfs dag en nacht - om ervoor te zorgen dat de gehele reis naar wens verloopt. Het gebeurt gelukkig niet vaak, maar soms gaat er iets niet zoals gepland tijdens uw reis. Dan is het fijn om op onze ervaring terug te kunnen vallen en zo staat u er nooit alleen voor.

Zekerheid & Service

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor uw reis en blijven steeds uw aanspreekpunt. Tijdens uw reis zijn wij voor u natuurlijk 24/7 bereikbaar, maar ook na uw reis horen wij graag hoe u het heeft gehad.Vanzelfsprekend is Tenzing Travel aangesloten bij de ANVR, het SGR en het Calamiteitenfonds, zodat u met een zeker gevoel op reis kunt!
Onze reizigers aan het woord:


Alles was tot in de puntjes geregeld!! Met een gedetailleerde beschrijving van het vervoer, de hotels en wat te doen in de te bezoeken plaatsen.
Ineke


Prijs is iets aan de hogere kant maar daar krijg je excellente service voor terug!
Giel & Nadia


Tenzing heeft mijn reis naar Thailand helemaal waar gemaakt! Alles was super geregeld, contact met de medewerkers was super fijn en iedereen even vriendelijk.
Daniel


allemaal zeer goed geregeld waarbij er goed wordt geluisterd naar de specifieke wensen en er ook goed meegedacht wordt.
M. Heijmans


De voorbereidingen, het beantwoorden van vragen en meedenken van Tenzing Travel was erg fijn.
Suzanne. . .


Chat met ons Kies afdeling Azië Noord-Amerika Afrika Caribbean Down Under Latijns Amerika