• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Waarom kiezen voor Tenzing Travel?

Tenzing Travel is specialist in op maat gemaakte reizen naar verre bestemmingen. Al onze reizen zijn samengesteld op basis van de wensen en het budget van de reiziger. We geven advies uit eigen ervaring en bieden altijd de persoonlijke service die wij zelf ook willen ontvangen. Dat is ons specialisme, waar wij als touroperator al jaren door de reiswereld voor worden bekroond. Maar, wat kunt ú van ons verwachten?
Natalie Hart
Reisspecialist Tenzing Travel

Zo gaan wij te werk

1. Uw wensen als startpunt

Wat verwacht u van de reis, wat wilt u uitgeven, waar dient het verblijf aan te voldoen en zijn er bijvoorbeeld bijzondere wensen binnen het reisgezelschap? Wij willen niet alleen de feitelijke informatie achterhalen over wanneer u wilt vertrekken en met hoeveel personen, maar zijn vooral erg benieuwd naar uw persoonlijke wensen. Zo kunnen wij een reis samenstellen die echt bij u past.

2. Een vrijblijvende offerte

De offerte is gebaseerd op uw wensen en onze ervaring. We delen onze insider tips, kiezen accommodaties waar wij goede ervaringen mee hebben en zorgen er natuurlijk voor dat de route haalbaar is qua reistijd en tempo. Ons streven is natuurlijk om u gelijk te verrassen met een voorstel wat volledig aansluit. Mocht u toch nog iets willen wijzigen, passen wij de offerte graag voor u aan.

3. De reis reserveren

Gaat u akkoord met het uitgewerkte reisvoorstel? Hartstikke leuk! Wij gaan direct aan de slag om al uw reisonderdelen vast te leggen bij onze geselecteerde (lokale) partners, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en een eerlijke prijs.

4. Tijdens de reis

Na de voorpret is het tijd om echt op reis te gaan! Ook dan staan wij voor u klaar, zelfs dag en nacht om ervoor te zorgen dat de gehele reis naar wens verloopt. Het gebeurt gelukkig niet vaak, maar soms gaat er iets niet zoals gepland tijdens uw reis. Dan is het fijn om op onze ervaring terug te kunnen vallen en zo staat u er nooit alleen voor.Wat bieden wij u?Samen hebben wij de hele wereld gezien.

Kennis uit eigen ervaring

Wij kennen de meest bijzondere plekjes en de leukste hotels, vertellen u graag over dát ene restaurantje en welke excursie u absoluut niet mag missen. Wij weten hoe het zit met het verzekeren van de auto of camper en adviseren over de best aansluitende vluchten.


Geen vraag is ons teveel!

Maatwerk

Wij leveren geen massaproduct, wij leveren wat u wilt. We luisteren en denken met u mee en er is dus veel ruimte voor eigen inbreng. Het is immers úw reis!
We regelen alles zo voordelig mogelijk voor u

Gemak van boeken

De reiswereld hangt aan elkaar van ingewikkelde boekingssystemen en soms onduidelijke tarieven. Wij boeken zo goedkoop mogelijk voor u in bij onze kwaliteitspartners en onze agenten. Wij verzorgen alle elementen van uw reis, zo heeft u slechts één aanspreekpunt.


Bel ons gewoon wanneer iets niet naar wens is.

Zekerheid & Service

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor uw reis en blijven steeds uw aanspreekpunt. Tijdens uw reis zijn wij voor u natuurlijk 24/7 bereikbaar, maar ook na uw reis horen wij graag hoe u het heeft gehad.

Graag helpen wij u met het verzorgen van uw verre reis!


Hierom boeken onze reizigers bij ons


Alles was tot in de puntjes geregeld!! Met een gedetailleerde beschrijving van het vervoer, de hotels en wat te doen in de te bezoeken plaatsen.
Ineke


Prijs is iets aan de hogere kant maar daar krijg je excellente service voor terug!
Giel & Nadia


Tenzing heeft mijn reis naar Thailand helemaal waar gemaakt! Alles was super geregeld, contact met de medewerkers was super fijn en iedereen even vriendelijk.
Daniel


allemaal zeer goed geregeld waarbij er goed wordt geluisterd naar de specifieke wensen en er ook goed meegedacht wordt.
M. Heijmans


De voorbereidingen, het beantwoorden van vragen en meedenken van Tenzing Travel was erg fijn.
Suzanneplease chat with me