Zo werken wij

Bij ons kunt u terecht voor op maat gemaakte reizen, naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Dit houdt in dat al onze reizen worden samengesteld op basis van úw wensen. U staat bij ons centraal en wij doen er alles aan om u van onvergetelijke reiservaringen te voorzien. Onze reisspecialisten geven advies uit eigen ervaring en bieden altijd de persoonlijke service die wij zelf ook willen ontvangen. Dat is ons specialisme en daar worden wij als reisorganisatie al jaren voor gewaardeerd door onze reizigers.

 

Maar, wat kunt u van ons verwachten? We vertellen het u graag!

Simone Jansen
Directeur Tenzing Travel

Uw wensen als startpunt

Wij willen u beter leren kennen zodat wij echt begrijpen hoe uw ultieme reis eruit ziet. Wat zorgt ervoor dat uw reis onvergetelijk wordt? Wij verzorgen complete reizen inclusief, vlucht, vervoer en verblijf zodat wij u volledig kunnen ontzorgen en u alleen nog maar hoeft te genieten.

Advies uit eigen ervaring

Wij kennen de meest bijzondere plekjes, de leukste verblijven en vertellen u graag welke excursie u niet mag missen. Wij weten hoe het zit met het verzekeren van de auto en adviseren over de best aansluitende vluchten.

Anouk van Tenzing Travel

Samen hebben wij de wereld gezien.

Een reisvoorstel op maat

Ons uitgebreide en complete reisvoorstel is gebaseerd op uw wensen én onze ervaring. Het reistempo is rustig zodat u de bestemming echt kunt beleven. Wij delen onze tips en heeft de keuze uit meerdere mooie verblijven. Wij nemen contact met u op zodra het voorstel is verstuurd zodat u weet dat het in uw e-mailbox klaarstaat. We maken graag een nieuwe afspraak om de reis door te spreken en uw vragen te beantwoorden. Wilt u iets aanpassen? Wij gaan er direct mee aan de slag.

Maatwerk

Elke persoon is uniek en daarom is elke reis bij ons uniek. Wij verzorgen de reis die bij u past.

Reisspecialist Suus bij de Cliffs of Moher

Geen vraag is ons teveel.

De reis reserveren

Sluit het reisvoorstel helemaal aan bij uw wensen? Wij gaan aan de slag om het reisvoorstel te reserveren en werken samen met betrouwbare lokale partners.

Gemak van het boeken

Wij denken aan de kleinste details en nemen een groot deel van de voorbereiding uit handen. Hoe reist u naar de luchthaven, waar wilt u zitten in het vliegtuig, heeft u maaltijdwensen, extra bagage?

Reisspecialist Diana in Halong Bay

Wij denken met u mee.

Tijdens de reis

Is de tijd aangebroken om op reis te gaan? Ook dan staan wij voor u klaar – zelfs dag en nacht – om ervoor te zorgen dat de gehele reis naar wens verloopt. Het gebeurt niet vaak, maar soms gaat het niet zoals gepland of zijn er onverwachte gebeurtenissen. Dan is het fijn dat u op ons terug kunt vallen en staat u er nooit alleen voor.

Zekerheid & Service

Wij blijven steeds uw aanspreekpunt. Tijdens uw reis zijn wij voor u natuurlijk 24/7 bereikbaar.

Reisspecialist Inge

Bel ons gerust wanneer iets niet naar wens is.

Na de reis

Wij zijn heel erg benieuwd naar uw belevenissen. Uw ervaringen delen wij graag met onze reizigers. Tijdens de reis komen er vaak nieuwe ideeën op voor een volgende reis. Ook dan staan wij graag weer voor u klaar.

De mogelijkheden zijn oneindig

Er zijn ontzettend veel bestemmingen te ontdekken. Wij helpen u graag met het uitstippelen van uw volgende avontuur.

Reisspecialist Esmée in Lapland

Graag tot ziens!.

Kunnen wij u iets voor u betekenen?

Wilt u een reis maken die precies aansluit bij uw wensen? En bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het zoeken, samenstellen en boeken van uw volgende reis? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar!

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98
Simone Jansen

Wat vinden onze reizigers?

Bekijk alle reviews op Trustpilot en Google