Zo werken wij

Bij ons kunt u terecht voor op maat gemaakte reizen, naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Dit houdt in dat al onze reizen worden samengesteld op basis van úw wensen. U staat bij ons centraal en wij doen er alles aan om u van onvergetelijke reiservaringen te voorzien. Onze reisspecialisten geven advies uit eigen ervaring en bieden altijd de persoonlijke service die wij zelf ook willen ontvangen. Dat is ons specialisme en daar worden wij als reisorganisatie al jaren voor gewaardeerd door onze reizigers.

 

Maar, wat kunt u van ons verwachten? We vertellen het u graag!

Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing Travel

Uw wensen als startpunt

Wat verwacht u van de reis? Wat wilt u uitgeven? Waar dient het verblijf aan te voldoen en zijn er bijvoorbeeld bijzondere wensen binnen het reisgezelschap? Wij vragen u niet alleen naar wanneer u wilt vertrekken en met hoeveel personen, maar zijn vooral erg benieuwd naar uw persoonlijke wensen. Zo kunnen wij een reis samenstellen die echt bij u past.

Advies uit eigen ervaring

Wij kennen de meest bijzondere plekjes en de leukste hotels en vertellen u graag welke excursie u absoluut niet mag missen. Wij weten hoe het zit met het verzekeren van de auto of camper en adviseren over de best aansluitende vluchten.

Samen hebben wij de wereld gezien.

Een vrijblijvend reisvoorstel

Onze uitgebreide en complete reisvoorstel is gebaseerd op uw wensen én onze ervaring. We delen onze insider tips, kiezen verblijven waar wij goede ervaringen mee hebben en zorgen er natuurlijk voor dat de route haalbaar is qua reistijd en tempo. Ons streven is tevens u te verrassen met een voorstel dat uw verwachtingen overtreft. En mocht u nog iets willen wijzigen, dan passen wij het reisvoorstel graag voor u aan.

Maatwerk

Wij leveren geen massaproduct, wij leveren wat u wilt. We luisteren en denken met u mee en er is dus veel ruimte voor eigen inbreng. Het is immers úw reis!

Geen vraag is ons teveel.

De reis reserveren

Gaat u akkoord met het uitgewerkte reisvoorstel? Hartstikke leuk! Wij gaan direct aan de slag om uw reisonderdelen vast te leggen bij onze (lokale) partners en agenten, die wij kiezen op basis van jarenlange goede ervaringen. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een eerlijke prijs.

Gemak van boeken

De reiswereld hangt aan elkaar van ingewikkelde boekingssystemen en soms onduidelijke tarieven. Wij verzorgen alle elementen van uw reis, zo heeft u slechts één aanspreekpunt.

Reisspecialist Sander in de CN Tower in Toronto

We regelen alles zo voordelig mogelijk voor u.

Tijdens de reis

Is de tijd aangebroken om op reis te gaan? Ook dan staan wij voor u klaar – zelfs dag en nacht – om ervoor te zorgen dat de gehele reis naar wens verloopt. Het gebeurt gelukkig niet vaak, maar soms gaat er iets niet zoals gepland tijdens uw reis. Dan is het fijn om op onze ervaring terug te kunnen vallen en zo staat u er nooit alleen voor.

Zekerheid & Service

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor uw reis en blijven steeds uw aanspreekpunt. Tijdens uw reis zijn wij voor u natuurlijk 24/7 bereikbaar, maar ook na uw reis horen wij graag hoe u het heeft gehad.

Reisspecialist Inge

Bel ons gerust wanneer iets niet naar wens is.

Kunnen wij u iets voor u betekenen?

Wilt u een reis maken die precies aansluit bij uw wensen? En bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het zoeken, samenstellen en boeken van uw volgende reis? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar!

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Suzanne Gabrielse

Wat vinden onze reizigers?

Bekijk hier alle reviews.