• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Jaipur

Maak in Jaipur een begeleide rondleiding langs alle highlights. Al snel merkt u dat uzelf de grootste bezienswaardigheid bent van de stad; iedereen wil met ú op de foto. Alle mensen zijn vriendelijk en zwaaien en lachen enthousiast als ze u zien.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Jaipur compleet te maken.

Temples & Havelis of Old Jaipur

Op ontdekkingstocht in de straten van het prachtige Jaipur. Tijdens deze wandeltour bezoekt u kleurrijke tempels en mooie haveli's. Ook geniet u samen met de lokale bevolking van thee en snacks, terwijl u meer over elkaar te weten komt.

Indicatieprijs 40,- p.p. | Meer info >

Walk the City - Jaipur on Foot

Deze unieke wandelexcursie door de oude stad van Jaipur geeft u een inkijkje in het echte leven van de stad. Wandel door smalle straatjes, over marktjes, langs kleurrijke tempels en ontmoet de lokale inwoners van Jaipur terwijl u geniet van een kopje thee met lokale lekkernij bij hen thuis. U ontdekt de fascinerende architectuur van de gebouwen binnen de ommuurde stad, bekijkt traditionele winkeltjes en ziet de handelaren en kunstenaars aan het werk.

Indicatieprijs 35,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Jaipur

Jaipur is de hoofdstad van de deelstaat Rajasthan in het noorden van India. Jaipur staat bekend als de 'Roze Stad' vanwege de kleur waarin de gebouwen in de oude stad zijn geschilderd. Jaipur is een absolute aanrader tijdens uw reis door Noord-India. Jaipur behoort samen met Delhi en Agra ook tot de Gouden Driehoek; de route langs deze plaatsen heeft een schat aan historische monumenten.


Reizen naar Jaipur

Tijdens uw vakantie in India is Jaipur een absolute aanrader. De vele reizen door Noord-India hebben ook allemaal minimaal 1 overnachting in deze stad.


Reisadvies voor Jaipur

Wilt u graag advies over Jaipur of over uw vakantie naar India? Neemt u dan contact met ons zodat onze reisspecialisten uw vragen kunnen beantwoorden en u uit eigen ervaring kunnen vertellen wat voor u de beste mogelijkheden zijn.


Bezienswaardigheden Jaipur

Jaipur heeft diverse bezienswaardigheden die u tijdens een stadsexcursie, begeleid door een (Engelssprekende) gids, kunt bewonderen:

 • Hall of Victory (Jai Mandir)
 • Suhk Niwas
 • Jai Mahal
 • Kali Tempel
 • Amber Fort; dit fort ligt even buiten de stad op een heuvel. Tijdens een excursie wordt u per jeep naar de heuvel op gereden.
 • Maharadja's City Palace; een fraai stukje architectuur van Rajastani en Mughal architectuur. Hier vindt u een meuseum met een uitgebreide collectie kunst, tapijten, wapens etc.
 • Paleis der Winden (Hawa Mahal); een facade waarachter de dames van de hofhouding vroeger de processies konden gadeslaan.Reisblog India

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor India met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me