• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Kalimantan

Het Indonesische gedeelte van Borneo, Kalimantan, is het grootste eiland van Indonesië. Het beslaat maar liefst tweederde van het hele eiland. Kalimantan staat bekend om haar bijzondere, ongerepte natuur waar orang-oetangs nog in het wild voorkomen. Maar ook andere apensoorten zijn hier in het wild te spotten.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Kalimantan

Het Indonesische gedeelte van Borneo, Kalimantan, is het grootste eiland van Indonesië. Het beslaat maar liefst tweederde van het hele eiland. Kalimantan staat bekend om haar bijzondere, ongerepte natuur waar orang-oetangs nog in het wild voorkomen. Maar ook andere apensoorten zijn hier in het wild te spotten. Zo is het eilandje Pulau Kembang bekend vanwege de makaken en leven op het eiland Pulau Kaget, gelegen bij Zuid-Kalimantan, nog altijd neusapen. Verder biedt Kalimantan diverse nationale parken, een schitterende onderwaterwereld en kunt u in de omgeving van Tanjung Isuy kennismaken met de lokale Dayak-cultuur. Ideaal wanneer u het massatoerisme wilt ontlopen.Reisblog Indonesië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Indonesië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me