Perfect Match Dubai & Tropical Maldives

12-daagse reis

Dubai, een stad van extremen. Bezoek er de hoogste toren ter wereld én traditionele winkeltjes en souks. En wat dacht u van een jeeptour door de woestijn? Daarna vliegt u naar de Malediven, waar u in een paradijselijke watervilla verblijft.


Ik heb nog nooit zulke mooie witte stranden gezien als op de Malediven. Dit, gecombineerd met het prachtige rif voor de deur, maakt de Malediven tot een van de heerlijkste bestemmingen waar ik ben geweest

- reisspecialist Sandra Molema

Reisfoto's

Dubai

Dubai

Kajakken op de Malediven

Kajakken op de Malediven

Woestijn nabij Dubai

Woestijn nabij Dubai

Burj Khalifa, Dubai

Burj Khalifa, Dubai

Hoogtepunten
 • Avontuurlijke jeeptour door de woestijn nabij Dubai
 • Bezoek de hoogste toren ter wereld in Dubai met prachtige uitzichten
 • Verblijf in een prachtige watervilla
 • Zon, zee, strand en prachtige riffen op de Malediven
 • Een tocht per watervliegtuig over de vele eilanden van de Malediven
+ +

Vanafprijs

€ 3.999 p.p.
De prijs kan sterk variëren. Wij informeren u graag over de actuele prijs op basis van uw wensen.
 • Ontspannen vluchten met Emirates vanuit Amsterdam
 • Privévervoertussen luchthaven en hotel in Dubai
 • Vervoer per watervliegtuig van de luchthaven in Malediven naar het resort
 • Onvergetelijke ervaringen, zoals snorkelen bij het huisrif
 • Lees meer over wat er is inbegrepen
Reisvoorstel aanvragen

Dit gaat u beleven

 • Beschrijving
 • Praktisch
 • Prijs & info

Er even tussenuit en op zoek naar een fijn klimaat met mooie stranden? Zoek niet verder en maak een prachtige reis naar Dubai. De stad is er een van extremen, wat betekent dat er ontzettend veel te beleven valt. Hierna is het tijd voor een verblijf in een waar tropisch paradijs; u vliegt naar de Malediven, waar het genieten is op witte stranden met wuivende palmen en een azuurblauwe zee. Ontspan op een ligbedje bij het zwembad of neem een duik in de kristalheldere zee. Tijdens het snorkelen ziet u talloze kleurrijke vissen en let goed op want regelmatig zwemt er een schildpad voorbij. Ook kajakken, suppen of duiken behoort tot een van de vele actieve mogelijkheden in dit idyllische paradijs.

Deze reis is volledig aan te passen aan uw wensen.
Dag 1

Vertrek Amsterdam

Vandaag gaat uw reis van start! U vertrekt vanuit Amsterdam naar Dubai, waar u de volgende dag aankomt.

Dag 2

Aankomst Dubai

Dubai

Dubai

Na een vlucht van ongeveer zes uur komt u aan op de luchthaven van Dubai. U wordt begroet door onze lokale vertegenwoordiging en vervolgens naar uw  hotel gebracht. Hier kunt u direct na aankomst inchecken.

U verblijft in Rove Downtown - Dubai
Inclusief ontbijt
Dag 3-5

Vrije dagen Dubai

Woestijn nabij Dubai

Woestijn nabij Dubai

U heeft de komende dagen volop de tijd om Dubai te ontdekken. Geniet van de fijne stranden, bezoek de oude souq, verwonder u over Palm Jumeirah, ga winkelen in een van de vele immense winkelcentra, zoals de Mall of the Emirates en ga naar het 452 meter hoge observatiedek van de indrukwekkende Burj Khalifa. Ook een avontuur in de woestijn nabij Dubai mag niet ontbreken!

U verblijft in Rove Downtown - Dubai
Inclusief ontbijt
Dag 6

Dubai - Malediven

Paradijselijk Furaveri Maldives

Paradijselijk Furaveri Maldives

U wordt vandaag naar de luchthaven gebracht, vanaf waar u in ongeveer vier uur naar Malé vliegt, de hoofdstad van de Malediven. Eenmaal aangekomen gaat u per watervliegtuig naar uw resort; deze vlucht is een excursie op zich. Het uitzicht op de eilandjes die verspreid in het azuurblauwe water liggen is betoverend mooi!

U verblijft in Furaveri Island Resort & Spa - Malediven
Inclusief all-inclusive
Dag 7-11

Vrije dagen Malediven

Idyllisch strand van Furaveri Maldives

Idyllisch strand van Furaveri Maldives

De komende dagen staan volledig in het teken van genieten van dit paradijs op aarde. Breng de dag door op een fijn plekje onder de wuivende palmen op de idyllische, witte zandstranden of maak kennis met de onderwaterwereld rondom het eiland.

U verblijft in Furaveri Island Resort & Spa - Malediven
Inclusief all-inclusive
Dag 12

Aankomst in Amsterdam

Vandaag brengt het watervliegtuig uw terug naar Malé. Vanaf hier vliegt u via Dubai weer terug naar Amsterdam.

terug naar boven ↑

Deze reis is volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk prijsinformatie
Reisvoorstel aanvragen

Verenigde Arabische Emiraten

Klimaat

De Verenigde Arabische Emiraten kennen zeer hete en warme zomers. Overdag stijgt de temperatuur veelal tot boven de 40 graden. Doordat het land een woestijnklimaat kent zijn de zomers altijd warm. De zee temperatuur loopt in de maanden juli en augustus op tot waarden boven de 30 graden. Het voor- en najaar zijn hierdoor betere reisperiodes om het land te bezoeken. De temperaturen schommelen in deze periode tussen de 25 en 30 graden met nog altijd veel zonuren. In de wintermaanden liggen de temperaturen tussen de 20 en 25 graden, maar is het nog altijd mogelijk om de zee in te gaan. De zee blijft zelfs in de wintermaanden boven de 20 graden.

Inentingen

Volgens onze laatste informatie heeft u voor de Verenigde Arabische Emiraten geen inentingen nodig. Wij adviseren u contact op te nemen met de GG & GD of huisarts voor de actuele informatie over inentingen. Wellicht is vaccinatie bij u thuis prettig voor uw gezin? Kijkt u dan eens op https://www.thuisvaccinatie.nl/reisorganisaties/travelnauts

Reisdocumenten

U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort, dat na afloop van de reis nog tenminste 6 maanden geldig is. Voor een verblijf van minder dan 30 dagen krijgt u bij aankomst op de luchthaven een gratis visum (stempel in uw paspoort). De kinderen dienen in het bezit te zijn van een eigen paspoort

Tijdsverschil

Het is in de Verenigde Arabische Emiraten tijdens onze zomertijd 2 uur later dan in Nederland en België en wanneer wij wintertijd hebben, is het verschil 3 uur.Malediven

Klimaat

De Malediven liggen op de evenaar en ken­nen als ge­volg hiervan een even­wichtig kli­maat met zeer ge­ringe schommelingen in tempera­tuur. U kunt altijd rekenen op 29°C bij een verkoelende bries. Ook de dagen en nach­ten zijn het hele jaar door even lang. De tem­peratuur van het water schom­melt altijd rond de 28°C. Hierdoor zijn de Malediven het hele jaar door een ideale bestem­ming. Tus­sen begin mei en half juni en van half okto­ber tot half november valt er zo nu en dan enige regen. Het be­treft hier gewoonlijk kort­stondige tropische buien die even snel weer ophouden als zij begon­nen zijn.

Inentingen

Volgens onze laatste informatie heeft u voor de Malediven geen inentingen nodig. Wij adviseren u contact op te nemen met de GG & GD of huisarts voor de actuele informatie over inentingen. Wellicht is vaccinatie bij u thuis prettig voor uw gezin? Kijkt u dan eens op https://www.thuisvaccinatie.nl/reisorganisaties/travelnauts

Reisdocumenten

U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort, dat na afloop van de reis nog tenminste 6 maanden geldig is. Voor een verblijf van minder dan 30 dagen krijgt u bij aankomst op de luchthaven een gratis visum (stempel in uw paspoort). De kinderen dienen in het bezit te zijn van een eigen paspoort

Kosten ter plaatse

De resort op de Malediven bieden mogelijkheden om te verblijven op basis van ontbijt, halfpension, volpension of All Inclusive. Om hierin een goede keuze te kunnen maken hebben we onderstaand een lijst gemaakt met kosten waar u ter plaatse rekening mee moet houden.

Schatting kosten ter plaatse
Frisdrank / Water    US 5,-
Bier    US 8,- tot US 10,-
Wijn    US 10,- tot US 12,-
Cocktail    US 10,- tot US 15,-
Snack    US 5,- tot US 10,-
Ontbijt    US 10,- tot US 25,-
Lunch    US 15,- tot US 30,-
Diner    US 25,- tot US 50,-
Snorkelset huren    US 10,- tot US 20,- per dag

Kamertypes

Veel mensen wensen graag te overnachten in een watervilla op de Malediven. Een huisje op palen op zee, vanwaar u zo een duik kunt nemen in het helderblauwe water. Dit is de ultieme Malediven ervaring, maar voor gezinnen met kinderen wellicht niet helemaal ideaal. Van gezinnen krijgen we jaarlijks te horen dat een strandvilla de meest gewenste keuze is. Dit betekent dat u een prachtig uitzicht heeft op het strand en daarachter de zee. Vanuit het huisje loopt u direct het strand op en is er meer privacy aanwezig. Tenslotte kan het een behoorlijke wandeling zijn van een watervilla naar het restaurant of zwembad van het resort. Houdt u rekening met de verschillen.

Vervoer luchthaven - resort

Vervoer luchthaven – resort v.v.
Afhankelijk van het resort waar u verblijft wordt u met een speedboat naar het resort gebracht. Is het resort verder gelegen van de luchthaven dan vliegt u hier met een watervliegtuig heen. Onderstaand hebben we de voordelen op een rijtje gezet van zowel de speedboat en de watervliegtuig.

Voordelen speedboat
Indien u met een speedboat naar het resort wordt gebracht betekent dit dat het resort over het algemeen niet ver gelegen is van de luchthaven. Dit betekent korte reistijd van de luchthaven naar het resort. De speedboaten vertrekken regelmatig en bij sommige resorts bijna elke 30 minuten of elk uur. Dit betekent dat u na een lange vlucht vrijwel direct op de boot kunt stappen en de vakantie kan beginnen. De kosten van een speedboat liggen in verhouding ontzettend laag ten opzichte van een watervliegtuig.

Voordelen watervliegtuig
Een watervliegtuig is een fantastische ervaring. U maakt een vlucht boven de Malediven en ziet de verschillende eilanden en resorts liggen. Zo is het vervoer naar uw verblijf al een ervaring op zich.
Veel reizigers boeken een watervliegtuig als excursie. In dit geval is dit niet nodig en heeft u vervoer en excursie in één.

Belangrijk om rekening mee te houden
De watervliegtuigen vliegen enkel tijdens daglicht. Dit betekent dat het niet mogelijk is om in de ochtend te vertrekken of in de avond aan te komen. De boten varen vaak af en aan, terwijl een watervliegtuig vaak maar 1 of 2x per dag vliegt. Dit kan betekenen dat u bij aankomst op de luchthaven soms lang moet wachten voor de vlucht vertrekt. Over het algemeen is de zee bij de Malediven erg rustig, maar bij een ruwe zee kan het vervoer per boot minder comfortabel zijn.

Tijdsverschil

In de zomer is het 3 uur- en in de winter 4 uur later dan in Nederland & België.

De prijzen van een rondreis zijn afhankelijk van keuzes die gemaakt worden in het programma, waaronder eventuele verlenging, toevoeging strandverblijf en/of andere persoonlijke wensen. De reizen worden geheel op maat samengesteld en het is ons doel een reis uit te werken welke geheel bij uw wensen past.

Voor deze reis dient u rekening te houden met een vanafprijs van € 3.999,- per persoon, op basis van 2 volwassenen.

Inbegrepen

 • Ontspannen vluchten met Emirates vanuit Amsterdam
 • Privévervoertussen luchthaven en hotel in Dubai
 • Vervoer per watervliegtuig van de luchthaven in Malediven naar het resort
 • Onvergetelijke ervaringen, zoals snorkelen bij het huisrif
 • Handbagage, ruimbagage en luchthavenbelasting
 • Documentatiepakket
+ +

Vanafprijs

€ 3.999 p.p.
De prijs kan sterk variëren. Wij informeren u graag over de actuele prijs op basis van uw wensen.

Reizen met een gerust gevoel

Wilt u weer een mooie reis maken, maar heeft u vragen over hoe dat gaat in deze tijd en wat u van ons kunt verwachten? Dat begrijpen we heel goed. Daarom laten we u graag zien hoe wij werken, welke flexibele voorwaarden wij bieden en wat wij doen in het geval de situatie op uw reisbestemming wijzigt. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Lees meer

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip missen?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.