• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Taman Negara National Park

De Taman Negara is het bekendste regenwoud van Maleisië. Het park is gemakkelijk te bereizen met verschillende leuke hikes, tochten en excursies zoals de Canopy Walk. Maak kennis met de vele diersoorten zoals de ijsvogel, neushoornvogel en waterbuffels.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Reisinformatie Taman Negara National Park

Taman Negara is het bekendste regenwoud en jungle van Maleisië. Vrijwel iedereen die een vakantie naar Maleisië boekt, brengt ook een bezoek aan Taman Negara.
Dit nationale park ligt op ca. 300 kilometer ten noordoosten van Kuala Lumpur, en is ook te be vanuit de Cameron Highlands. Vanuit Taman Negara kunt u ook goed door reizen naar de oostkust, want tussen Kuala Lumpur (westkust) en Kuantan (oostkust) bevindt zich een uitstekende snelweg.


Bezienswaardigheden Taman Negara

Taman Negara biedt een schitterende natuur. De dichte, vochtige jungle wordt onderbroken door rivieren. U kunt hier wandelingen over hangbruggen (‘canopy walkways’) maken, waarbij u tussen de boomtoppen door loopt of boottochtjes met lokale 'long'-boten maken. U vaart dan langs leuke dorpjes en heeft de kans vele diersoorten te zien, waaronder de ijsvogel, de neushoornvogel, apen, varanen en waterbuffels.


Activiteiten en excursies in Taman Negara

In de weelderige jungle van Taman Negara kunt u diverse excursies maken. Desgewenst onder begeleiding van een gids, maar u kunt ook prima individueel een wandeling maken en van de tropische jungle genieten.
• Boottocht door Taman Negara (onder begeleiding van een gids)
• Canopy Walk: Hoog boven de bomen en de jungle, loopt u via een houten hangbrug boven de boomtoppen langs.


Hotels in Taman Negara

Wij bieden één accommodatie aan in Taman Negara. Houdt u in gedachten dat u midden in de jungle verblijft en dat de accommodaties daar ook op ingesteld zijn. Op en top luxe zult u hier niet treffen, maar wel een onuitwisbare herinnering.Reisblog Maleisië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Maleisië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me