• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Vakantie Singapore Stad

Het mooiste uitzicht over de stad heb je vanuit de Singapore Flyer; een reuzenrad van 165 meter hoog. Eén rondje duurt ca. 40 minuten en met een beetje geluk ziet u zelfs de kust van Indonesië liggen!
Sofie Termos
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd
Reisinformatie Singapore Stad

Vaak wordt Singapore aangedaan als tussenstop op reis naar Azië of zelfs op weg naar Australië en Nieuw-Zeeland. Singapore heeft een modern zakencentrum met indrukwekkende wolkenkrabbers, brede boulevards en grote winkelcentra. Daarnaast heeft Singapore ook nog wijken waar nog de traditionele Aziatische cultuur op te snuiven is. Het is voor vele reizigers een geliefde wereldstad.


Hotels Singapore

Wij bieden diverse hotels aan voor een vakantie Singapore in de verschillende wijken van de stad. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet goed weet welk hotel u moet kiezen. Neemt u dan uiteraard contact met ons op.
Bekijk ons aanbod hotels in Singapore >


Wijken en bezienswaardigheden in Singapore


Marina Bay

Marina Bay is een kunstmatig aangelegde baai en een van de modernste wijken van de stad. In Marina Bay vindt u vijf met elkaar verbonden winkelcentra, van Stamford Road tot de Raffles Boulevard. Ook zijn er in Marina Bay diverse restaurants en culturele activiteiten. Kortom, het lifestyle-gebied van de stad.

Clarke Quay

Clarke Quay is het historische havengebied van Singapore, stroomopwaarts van de monding van de Singapore River. De wijk is genoemd naar de 19e eeuwse Britse gouverneur van Singapore, Sir Andrew Clarke. Het laatste decennium is veel energie gestoken in het herstellen van het historische karakter van deze wijk. In Clarke Quay vindt u diverse restaurants en hippe nachtclubs en ook langs de kade doen klassieke jonken (aziatische boten) dienst als drijvende pubs en restaurants. Verschillende straten zijn voetgangersstraten.

Chinatown

Chinatown, ten zuiden van Clarke Quay, het culturele hart van een citytrip naar Singapore. U vindt hier smalle, kleurrijke straatjes met allerhande toko’s, gedeeltelijk in gerestaureerde traditionele huizen, maar ook een bijzonder ‘sophisticated’ nachtleven.


Orchard Road

Orchard Road is van oudsher de bekendste winkelstraat van Singapore en loopt geheel van west naar oost door de stad. U vindt hier mega-grote shopping malls, veel luxe hotels, restaurants, cafés en uitgaansmogelijkheden. Door de metrolijn die parallel loopt aan Orchard Road bent u in slechts enkele minuten in Chinatown, Little India, Raffles Place of Marina Bay.


Little India

Als u tijdens uw vakantie Singapore door de wijk Little India loopt, ziet u vooral mensen afkomstig uit India, Bangladesh en Sri Lanka. Het is een fascinerende wijk. Winkeltjes in smalle straatjes verkopen van alles, van specerijen tot bloemenkransen en muziekbandjes voor cassettespelers die al 20 jaar uit de handel zijn genomen. U kunt een waarzegger raadplegen, een van de fraaie tempels bezoeken of gaan eten in een van de vele restaurantjes.


Arab Street

Vlakbij Little India ligt de wijk Kampong Glam, veelal Arab Street genoemd naar de belangrijkste straat. Hier heerst een duidelijk Arabische sfeer met tal van curio-winkels en enkele moskeeën.Reisblog Singapore

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Singapore met u.


Bekijk alle berichten


Bezoek ons tijdens onze landenpresentaties

Onze reisspecialisten informeren u uit eigen ervaring over de de mooiste routes en bezienswaardigheden. Uiteraard kunt u uitgebreid informatie inwinnen en uw reisplannen met ons bespreken. Meld u snel aan, want vol is vol.

02 november 2019Japan Dag
Aanvang: 11:00 uur Locatie: Tenzing Travel Shop Amsterdam
Tenzing Travel Shop Amsterdam
Entrada 201
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
- Route
Aanmelden
Aanhef:
Dhr. Mevr.
Voornaam:
*
Tussenvoegsels:
Achternaam:
*
E-mail:
*
Verborgen veld om ongewenste berichten te voorkomen:
  *
Telefoon: *
Aantal personen:
Persoonlijk adviesgesprek:
Ja, ik wil graag ook een persoonlijk adviesgesprek.

- even geduld a.u.b. -


Staat uw bestemming er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


 
please chat with me