• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Taroko Gorge

Het nationale park Taroko is slechts een van de vele groene gebieden in Taiwan. De naam refereert naar de Taroko-kloof, de bekendste bezienswaardigheid van het land, en de oorspronkelijke bewoners, de Truku.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Taroko Gorge

Het nationale park Taroko is slechts een van de vele groene gebieden in Taiwan. De naam refereert naar de Taroko-kloof, de bekendste bezienswaardigheid van het land, en de oorspronkelijke bewoners, de Truku. De kloof heeft een 20 kilometer lang ravijn met indrukwekkende marmeren bergwanden die zijn uitgesleten door de Liwu-rivier. Op sommige stukken wordt de rivier geflankeerd door watervallen, maar u ziet hier vooral dichte vegetatie. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de mooie Schrijn van de Eeuwige Lente, de Tunnel der Negen Bochten en de Zwaluw-grot. Het is ook zeker een aanrader om een extra dag in dit gebied te verblijven zodat u in een rustig tempo kunt wandelen en van de prachtige uitzichten kunt genieten.Reisblog Taiwan

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Taiwan met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me