• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Chiang Mai

Chiang Mai ligt in het noorden van Thailand en was ooit de hoofdstad van het koninkrijk Lanna in Noord-Thailand. Chiang Mai wordt ook wel 'De Roos van het Noorden' genoemd.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Chiang Mai compleet te maken.

Fietstour Colours of Chiang Mai

Onder begeleiding van een Engelssprekende gids fietst u per mountainbike door het zuiden van Chiang Mai over rustige, groene landweggetjes, terwijl u honderden jaren oude tempels en ruïnes passeert. U stopt onder meer bij een speciale school voor bergvolkkinderen (indien geopend) en een pottenbakkerij. De fietstocht is in groepsverband en in een rustig tempo, waarbij onderweg voldoende stops worden ingelast.

N.B. Tegen betaling van een meerprijs kan deze excursie ook uitgevoerd worden op privé-basis.

Indicatieprijs 52,- p.p. | Meer info >

E-Bike Hilly Adventure - Chiang Mai

Tijdens deze geweldige fietstour maakt u kennis met het heuvelachtige landschap rondom Chiang Mai. U passeert uitgestrekte rijstvelden, fietst met uw E-bike langs kleine lokale dorpjes en bezoekt een aantal van de mooiste tempels, zoals Wat Phrathat Doi Tham en Wat Ton Kwen. Samen met een Engelssprekende gids en in groepsverband geniet u van een leuke en actieve ochtend. Voordat u weer naar uw hotel wordt gebracht, geniet u van een lokale lunch.

 

N.B. Tegen betaling van een meerprijs kan deze excursie ook uitgevoerd worden op privé-basis.

Indicatieprijs 50,- p.p. | Meer info >

Balloon Flight & Wat Doi Suthep - Chiang Mai

De dag beginnen met een ballonvaart is uniek. Op het moment dat de zon zich net boven de horizon laat zien, begint uw avontuur. De luchtballon voert mee met de calme bries en u geniet van het verrassende uitzicht boven de omgeving van Chiang Mai. Bewonder de bergen in de verte, uitgestrekte rijstvelden, de groene omgeving van de Ping-rivier en kleine dorpjes die deels onder de bomendaken verscholen gaan. De vele gouden tempels rondom Chiang Mai zorgen voor een extra kleurdimensie. Sprookjesachtig! Na een klein uur vliegen staat er een vers ontbijt voor u klaar op de landingsplek en wordt u getrakteerd op een glas champagne. Vervolgens staat er een bezoek aan de 600 jaar oude tempel Wat Pra That Doi Suthep op het programma, vlakbij de top van de berg Doi Suthep. Via de spectaculaire trap met 306 traptreden bereikt u de rijkelijk versierde stoepa en geniet u van uitgestrekt uitzicht over Chiang Mai.

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Chiang Mai

Chiang Mai in het Noorden van Thailand, ooit de hoofdstad van het koninkrijk Lanna in Noord-Thailand. De stad wordt ook wel ‘de roos van het noorden’ genoemd. Hier zijn indrukwekkende tempels te vinden, zoals de prachtig op een berg gelegen Wat Doi Suthep, maar ook de beroemde avondmarkt. Vlakbij Chiang Mai is het fantastische Elephant Nature Park, waar u tijdens een dagexcursie mee kunt helpen bij de verzorging van deze vriendelijke grijze reuzen.Reisblog Thailand

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Thailand met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me