Fietstour door Bangkok – Bangkok

Tijdens deze ca. 4 ½ uur durende fietstocht ziet u een andere kant van Bangkok. U wordt bij uw verblijf opgehaald en naar het startpunt van de fietstour gebracht. U komt op plaatsen die u normaal zelf niet zo snel zou vinden en die maar weinig toeristen te zien krijgen. Tijdens uw fietstocht ziet u welke verschillende gebieden Bangkok heeft. U krijgt voornamelijk het ‘groene’ Bangkok te zien tijdens deze tour; een prachtig deel van deze wereldstad. U fietst in een rustig tempo 25 tot 30 kilometer waarbij voldoende stops worden ingelast. Uw gids vertelt u onderweg alles wat u wil weten. De route is 90% autovrij; een echt een unieke belevenis! Aan het einde van de excursie wordt u weer terug gebracht naar uw verblijf. 

**De tour is ook zeer geschikt voor kinderen, omdat u zelf het reistempo kunt aangeven. Daarnaast kunnen we voor de jonge reizigers kinderfietsen en –zitjes reserveren.

Er zijn vergelijkbare fietstours te boeken in Bangkok. We hebben alle aanbieders met elkaar vergeleken en komen tot de conclusie dat deze fietstocht het beste bij u past. Onze grootste kracht is een gezin ontzorgen, ook bij een fietstocht door een drukke stad als Bangkok. Waar blinkt deze fietstocht in uit;

  • Als u zich moet melden bij een vertrekpunt (vaak vroeg in de ochtend), kan het erg stressvol zijn op tijd aan te komen. De spits in Bangkok is hectisch, waardoor de reistijd lastig in te schatten is. Onze lokale agent zorgt ervoor dat u op tijd bij het beginpunt bent.
  • De meeste vergelijkbare fietstours zijn enkel te boeken in groepsverband. Onze lokale agent kan de fietstour zowel in groepsverband als privé aanbieden. Wij raden gezinnen met (kleine) kinderen aan altijd een privétour te boeken, zodat de gids het tempo kan aanpassen aan de kinderen.**