Doe mee aan onze fotowedstrijd

We doen het allemaal als we op reis zijn: foto’s maken. Dé manier om al die onvergetelijke ervaring ook vast te leggen. Des te leuker als u ook nog eens leuke prijzen kunt winnen met die foto’s, toch? Doet u ook mee aan onze fotowedstrijd?

 

Maak tijdens uw rondreis mooie, unieke foto’s uit verrassende hoeken en ga voor dat perfecte plaatje. Dit kunnen close-ups of juist vergezichten zijn. Ga voor wildlife in hun natuurlijke habitat, maak kennis met locals en laat ze shinen op de gevoelige plaat, leg de sfeer vast van een authentiek straatje of kiest u liever voor adembenemende landschapsfoto’s? Wat het ook wordt, doe mee! Upload onderaan deze pagina uw kleurrijkste, uniekste, mooiste of meest originele reisfoto en maak kans op een van de leuke prijzen.

 

Staat er voor u geen reis meer op de planning, maar bent u al op reis geweest naar een bestemming van Tenzing Travel? Geen probleem, ook dan mag u meedoen.

Hoe werkt het?

Zorg dat u de kleurrijkste, uniekste, mooiste of meest originele reisfoto instuurt! Onze fotowedstrijd start op 1 september, maar zorg dat de foto’s uiterlijk 30 november 2024 bij ons binnen zijn. Dan kiezen wij vervolgens de winnaars van de mooiste reisfoto’s. Deelnemers mogen maximaal tien digitale foto’s inzenden in deze wedstrijdperiode.

Deelname aan de fotowedstrijd = kans om te winnen

Door het inzenden van uw foto gaat u ook gelijk akkoord met de actievoorwaarden die op deze ‘wedstrijd’ van toepassing zijn.

Leuk voor ons: post tijdens uw reis alvast een voorproefje van uw mooiste foto’s op Instagram en/of Facebook en vergeet ons niet te taggen! Deze tellen niet officieel mee als inzending, maar wij vinden het wel heel leuk om alvast wat van uw reis te zien!

Fotograaf

Wat kan ik winnen?

Wij kiezen uit alle inzendingen een eerste, tweede en derde prijswinnaar. We horen u denken: “Maar wat kan ik dan winnen?” Met onze fotowedstrijd maakt u kans op een van deze leuke prijzen:

1e prijs: Actiecamera Vizu Extreme X6S t.w.v. € 69,99
2e prijs: Albelli Cadeaubon t.w.v. € 50
3e prijs: Verrekijker t.w.v. € 30

Begin december zullen wij uit alle inzendingen de drie prijswinnaars kiezen. De prijswinnaars zullen vervolgens persoonlijk bericht van ons ontvangen.

Hoe kan ik mijn foto’s met Tenzing Travel delen?

De foto’s kunt u al tijdens of na de reis naar ons toe sturen via het formulier hieronder. Of verstuur ze via www.wetransfer.com naar reisinspiratie@tenzingtravel.nl, onder vermelding van uw reiscode. Geef uw foto’s (indien mogelijk) een beschrijvende naam (bijvoorbeeld: Amerika-Grand-Canyon.jpg), zodat wij weten wat er op de foto’s te zien is.

Dit is de code die jullie ook gebruikt hebben om in te loggen in onze reisapp.
Velden met een * zijn verplicht

Bekijk onze tips voor de mooiste foto's!

Inspiratie voor uw reisfoto's!

Cheeta in Tanzania

Cheeta in Tanzania

Maiko in Kyoto

Maiko in Kyoto

Hadjargebergte

Hadjargebergte

Reizigers bij Seljalandsfoss IJsland

Reizigers bij Seljalandsfoss IJsland