• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Iberá-moerassen

Ruim 13.000 km2 van de Iberá is sinds kort beschermd natuurgebied. Er komen veel bijzondere waterplanten voor en het gebied is rijk aan wild: krokodillen, moerasherten, slangen, capibara's en honderden vogelsoorten.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Iberá-moerassen

Ruim 13.000 km2 van de Iberá is sinds kort beschermd natuurgebied. Er komen veel bijzondere waterplanten voor en het gebied is rijk aan wild: krokodillen, moerasherten, slangen, capibara’s en honderden vogelsoorten.

Aan de randen van de moerassen liggen grote veeboerderijen, estancia’s genaamd. In de loop van de jaren hebben de boeren beetje bij beetje stukken moeras bij hun weides getrokken maar dat is nu gestopt en sommige boerderijen zijn zelfs helemaal teruggegeven aan de natuur. De transfer vanaf het vliegveld van Posadas is een belevenis op zich. De afstand naar het enige dorp in de Iberá – Carlos Pellegrini – is 130 kilometer, waarvan ruim 100 kilometer over onverharde wegen door eindeloos weidegebied met af en toe een eenzame boerderij. Voor de avonturiers is het spannend om de rit zelf te doen, uiteraard met een fourwheeldrive want na een regenbui verandert de weg in een lange modderglijbaan. Het spreekt vanzelf dat we voor de georganiseerde transfers ervaren chauffeurs inzetten, die de weg goed kennen.Reisblog Argentinië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Argentinië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me