• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Cafayate & Cachi

Cafayate en Cachi liggen ten zuiden van Salta en kunnen het beste bezocht worden tijdens een rondreis vanuit Salta, dan ziet u alle mooie landschappen van dit gebied.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Cafayate & Cachi

Cafayate en Cachi liggen ten zuiden van Salta en kunnen het beste bezocht worden tijdens een rondreis vanuit Salta, dan ziet u alle mooie landschappen van dit gebied.
Onderweg komt u door de Quebrada de Cafayate, een bergvallei met schitterende rotsformaties. Er zijn smalle kloven met wandelpad, overhangende rotsen en uitzichtpunten hoog boven de rivier. Maar ook komt u over de Obispo-pas, deze bergrug is een scherpe klimaatscheiding tussen de woestijn achter u en de groene wereld in het oosten. Ook komt u door het nationale park Los Cordones, een weidse helling vol duizenden cactussen.


Cafayate

Cafayate is een wijncentrum en beroemd om de witte wijnen van de torrontésdruif.
De wijngaarden beginnen al 20 km voor de stad. Het stadje heeft een gezellig stadsplein met terrassen en winkeltjes. De mooiere hotels liggen in de wijnvelden en zijn vaak tevens bodega.


Cachi

De weg van Cafayate naar Cachi is onverhard en het landschap is een en al woestijn. De weg volgt de loop van de Calchaquíes, die in de Quebrada de las Flechas op z’n mooist is. De weg gaat door nauwe doorgangen in de rotsen. Er liggen verscheidene oasedorpen langs de rivier zoals Molinos, waar het aangenaam pauzeren is. In Cachi ligt een mooi hotel, hoog boven het dorp in de heuvels.Reisblog Argentinië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Argentinië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me