• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Noord-India & Rajasthan

Volg de voetsporen van de maharadja's naar romantische woestijnsteden, logeer in paleisachtige optrekjes, bewonder tempels, verbazingwekkende sculpturen en monumenten met de Taj Mahal als schitterend hoogtepunt. Een rondreis Noord-India is volgens ons een belevenis die uw leven lang bij zult blijven.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Noord-India & Rajasthan compleet te maken.

Beyond the Taj Mahal - Agra

"De ziel van India ligt in haar dorpen", aldus Mahatma Ghandi. Te fiets verkent u daarom het platteland ten oosten van de Taj Mahal en maakt u kennis met de bevolking in de kleine omliggende dorpjes. Een tour vol lokala tradities, plaatselijke delicatessen, traditionele muziek en mysterieuze legendes.

Indicatieprijs 36,- p.p. | Meer info >

Walk the City - Jaipur on Foot

Deze unieke wandelexcursie door de oude stad van Jaipur geeft u een inkijkje in het echte leven van de stad. Wandel door smalle straatjes, over marktjes, langs kleurrijke tempels en ontmoet de lokale inwoners van Jaipur terwijl u geniet van een kopje thee met lokale lekkernij bij hen thuis. U ontdekt de fascinerende architectuur van de gebouwen binnen de ommuurde stad, bekijkt traditionele winkeltjes en ziet de handelaren en kunstenaars aan het werk.

Indicatieprijs 35,- p.p. | Meer info >

Jaisalmer - Golden Sweets in the Golden City

Het eeuwenoude handelscentrum Jaisalmer staat niet alleen bekend om de indrukwekkende forten, maar ook om de Ghotua Ladoos. Deze zoete deegballetjes zijn een traditionele snack en dé streetfood-delicatesse van de regio. Vanadag ziet u hoe deze zoete lekkernij gemaakt wordt en natuurlijk wordt het proeven ervan niet overgeslagen.

Indicatieprijs 9,- p.p. | Meer info >

Jodhpur - Zipline at Mehrangarh Fort

Een klassieke tour gecombineerd met een unieke activiteit! Ervaar India's natuurlijke en culturele schoonheid vanuit de lucht, terwijl u per zipline over het indrukwekkende Mehrangarh Fort zoeft. Alle benodigde veiligheidsapparatuur is inbegrepen en de activiteit wordt onder leiding van ervaren instructeurs uitgevoerd.

Indicatieprijs 55,- p.p. | Meer info >

Explore Samal - Udaipur

Gelegen tussen Udaipur en de tempels van Ranakpur Jain ligt het curieuze dorpje Samal. Tijdens een wandeling maakt u kennis met het dorp dat ondanks de moderne tijd haar landelijke en rustieke karakter heeft weten te behouden.

Indicatieprijs 40,- p.p. | Meer info >

Udaipur by Cycle

Wellicht de leukste manier om een stad te verkennen: te fiets! In korte tijd leert u het drukke Udaipur beter kennen terwijl u door de levendige straten fietst. U ziet ambachtslieden en verkopers aan het werk en krijgt zo een goede indruk van het kloppende hart van deze bedrijvige stad.

Indicatieprijs 31,- p.p. | Meer info >

Bekijk alle excursies

Bestemmingen in Noord-India & Rajasthan
Reisinformatie Noord-India & Rajasthan

Noord-India is wellicht de meest bekende regio van India. Als we het over een rondreis India hebben, hebben we het vaak over deze regio in het noorden van India. Voor een eerste bezoek aan India is dit dan ook de meest interessante regio van India waar u naast sprookjesachtige paleizen en forten ook de wereldberoemde Taj Mahal vindt.Ons aanbod in Noord-India

In veel van onze rondreizen in zijn deze plaatsen en gebieden reeds opgenomen. Maar wilt u uw verblijf verlengen of uw eigen hotel kiezen.
Bekijk dan ons aanbod rondreizen >
Bekijk dan ons aanbod hotels >


Reisadvies op maat?

Ons aanbod rondreizen India is enorm. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u graag advies wilt bij uw planning van uw vakantie naar India. Onze reisspecialisten vertellen u graag de meest interessantste reisdoelen en vertellen u graag uit eigen ervaring welke reis voor u de meest geschikte is en waar u op moet letten bij het boeken van een rondreis India.


Belangrijke plaatsen en gebieden in Noord-India

Waar moet u naartoe en wat zijn de belangrijkste plaatsen en regio's in Noord-India? Wij lichten ze graag aan u toe:

Gouden Driehoek

Waarschijnlijk het meest bekende gebied van Noord-India. De Gouden Driehoek staat voor de route tussen de 3 plaatsen Delhi, Agra en Jaipur. Stuk voor stuk zijn dit schitterende steden met een eeuwenoude geschiedenis.
Lees meer over de Gouden Driehoek en bekijk onze reizen >

Rajasthan

De deelstaat Rajasthan mag ook zeker niet ontbreken tijdens uw reis door Noord-India. In deze schitterende woestijnstaat treft u sprookjesachtige steden, eindeloze woestijnen en fraai beschilderde koopmanshuizen (haveli's).
Lees meer over Rajasthan en bekijk onze reizen >

Ranthambore Nationaal Park

Dichte wouden, uitgestrekte meren, steile kliffen en een indrukwekkende diversiteit aan diersoorten. Ook dat is India! Het Ranthambore Nationaal Park is het meestbezochte nationale park van India en is ruim 400 km2 groot!. Het spotten van tijgers is vaak de voornaamste reden om dit park te bezoeken. Met een beetje geluk wordt u daarmee beloond en bent u een zeer bijzondere ervaring rijker.
Lees meer over Ranthambore en bekijk onze reizen >

Kanha National Park

Ook het Kanha National Park is een groot nationaal park in het centrale deel van India. Voor de schrijver Rudyard Kipling was een bezoek aan dit park een grote inspiratie voor het schrijven van Jungle Book. De oppervlakte van het Kanha National park is maar liefst 1945 km2 en is veruit het grootste nationale park van India!Reisblog India

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor India met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me