• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

De Gouden Driehoek

Delhi, Agra en de roze stad Jaipur met in de omgeving het indrukwekkende Amber Fort worden wel de Gouden Driehoek van India genoemd. In Agra staat de wereldberoemde en prachtige Taj Mahal, het wereldwonder dat Keizer Shah Jahan liet bouwen als grafmonument voor zijn vrouw Mumtaz.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar De Gouden Driehoek compleet te maken.

Beyond the Taj Mahal - Agra

"De ziel van India ligt in haar dorpen", aldus Mahatma Ghandi. Te fiets verkent u daarom het platteland ten oosten van de Taj Mahal en maakt u kennis met de bevolking in de kleine omliggende dorpjes. Een tour vol lokala tradities, plaatselijke delicatessen, traditionele muziek en mysterieuze legendes.

Indicatieprijs 36,- p.p. | Meer info >

Walk the City - Jaipur on Foot

Deze unieke wandelexcursie door de oude stad van Jaipur geeft u een inkijkje in het echte leven van de stad. Wandel door smalle straatjes, over marktjes, langs kleurrijke tempels en ontmoet de lokale inwoners van Jaipur terwijl u geniet van een kopje thee met lokale lekkernij bij hen thuis. U ontdekt de fascinerende architectuur van de gebouwen binnen de ommuurde stad, bekijkt traditionele winkeltjes en ziet de handelaren en kunstenaars aan het werk.

Indicatieprijs 35,- p.p. | Meer info >

Temples & Havelis of Old Jaipur

Op ontdekkingstocht in de straten van het prachtige Jaipur. Tijdens deze wandeltour bezoekt u kleurrijke tempels en mooie haveli's. Ook geniet u samen met de lokale bevolking van thee en snacks, terwijl u meer over elkaar te weten komt.

Indicatieprijs 40,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.


Bestemmingen in De Gouden Driehoek
Reisinformatie De Gouden Driehoek

Delhi, Agra en de roze stad Jaipur met in de omgeving het indrukwekkende Amber Fort worden wel de Gouden Driehoek van India genoemd. In Agra staat de wereldberoemde en prachtige Taj Mahal, het wereldwonder dat Keizer Shah Jahan liet bouwen als grafmonument voor zijn vrouw Mumtaz. Op deze manier kon hij vanuit zijn paleis iedere dag naar de graftombe kijken, het ultieme bewijs van de liefde! U kunt uw bezoek aan deze wereldberoemde steden tijdens uw India rondreis combineren met vele andere bestemmingen tijdens uw India rondreis. De route van de Gouden Driehoek is aan alle kanten uit te breiden met culturele, natuurlijke en stedelijke hoogtepunten.Reisblog India

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor India met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me