• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Vakantie Cochin

Cochin is de hoofdstad van de deelstaat Kerala. Het is een bruisende, kleurrijke stad waarin het beste van het afwisselende koloniale verleden van India met de smakelijke lokale gerechten, de bedrijvige nijverheid en de eeuwenoude leefwijze op de binnenwateren worden gecombineerd. Er zijn talloze excursiemogelijkheden in de stad en de groene, waterrijke omgeving.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing Travel

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Cochin compleet te maken.

Anglo Indian Cooking Lesson

De Indiase keuken met een Europese twist. Dat is hoe zogenaamde Anglo-Indian Cuisine omschreven dient te worden. Onder leiding van een lokale familie leert u vandaag een aantal smaakvolle gerechten koken, waaronder klassiekers als Saffron Coconut Rice en Mince Ball Curry. Handen uit de mouwen en koken maar! En wees niet bang, een uitgebreide proeverij staat natuurlijk ook op het programma.

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Cochin

Cochin is de hoofdstad van de deelstaat Kerala. Het is een bruisende, kleurrijke stad waarin het beste van het afwisselende koloniale verleden van India met de smakelijke lokale gerechten, de bedrijvige nijverheid en de eeuwenoude leefwijze op de binnenwateren worden gecombineerd. Er zijn talloze excursiemogelijkheden in de stad en de groene, waterrijke omgeving.Reisblog India

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor India met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me