• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Rondreis Zuid-Laos

Dit is het onbekendere deel van Laos, maar dit deel heeft wel prachtige bezienswaardigheden. Het plaatsje Pakse is een goede uitvalsbasis. In het centrum van Pakse vindt u prachtige huizen in koloniale stijl. Iets verderop ligt Champasak, tot 30 jaar geleden een koninklijke stad, met eveneens koloniale huizen en prachtige oude tempels.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing Travel



Reisinformatie Zuid-Laos

Dit is het onbekendere deel van Laos, maar dit deel heeft wel prachtige bezienswaardigheden. Het plaatsje Pakse is een goede uitvalsbasis. In het centrum van Pakse vindt u prachtige huizen  in koloniale stijl. Iets verderop ligt Champasak, tot 30 jaar geleden een koninklijke stad, met eveneens koloniale huizen en prachtige oude tempels. Ook Khong Island, gelegen in een delta dat het gebied van de ‘4000 eilanden’ wordt genoemd, is prachtig met kleine dorpjes en watervallen. Vanuit Zuid-Laos kunt u bovendien zeer gemakkelijk de grens oversteken naar Thailand of Cambodja, om hier uw rondreis door zuidoost-Azië voort te zetten.



Reisblog Laos

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Laos met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me